Šią vasarą Vilniuje praūžusios Alono ir Kristinos vestuvės jų svečiams įsiminė ilgam. Svečiai ne tik iš Lietuvos, bet ir Izraelio, Jungtinės Karalytės, Jungtinių Arabų Emyratų susirinko švęsti į Umiastovskių rūmus, kuriuos šiai šventei dekoravo Mantas Petruškevičius. Nuotaka vilkėjo dizainerio Egidijaus Rainio kurtą suknelę, kurią nuo mylimojo slėpė net pusę metų.

Lietuviai, žiniasklaidoje matydami vestuvių nuotraukas, galėjo pagalvoti, kad Alono išrinktajai Kristinai labai pasisekė nuo šiol ji žinomos, sėkmingos šeimos dalis, kuri turi bene kelias dešimtis deimantų parduotuvių Lietuvoje, Izraelyje, JAV ir kitose šalyse. Tačiau žmoną savo vyresnėliui sūnui Dana išrinko išties ypatingą. O Kristina šiandien prisipažįsta, kad neketina būti aprūpinta namų šeimininke. Ji planuoja ir toliau gyventi Londone bei siekti tarptautinės karjeros, kai Alonas gyvens Izraelyje.

Nuo vaikystės kalbas apie deimantus nuolat girdėjusiems Alonui ir Patrikui atrodė savaime suprantama, kad jie taps gemologais ir įsilies į šeimos verslą.

„Šeimoje jie visiškai nedemonstruoja to, ką turi. Jie nedemonstruoja savo turtų, jie nėra snobai. Ir netgi galėčiau pasakyti, kad jie yra kuklūs ir tik kai daugiau pabendrauja, kai apsilanko jų parduotuvėse, žmonės supranta, kad tai iš tiesų yra nepaprasta šeima. Bet iš bendravimo pusės niekada, niekada nepasakytume to“, laidoje „Kasdieybės herojai“ pasakojo Alono išrinktoji Kristina.

O šiandien kone pusė vienos brangiausių Vilniaus vietų Stiklių gatvės, priklauso Ribas šeimai. Deimantų parduotuvės, dirbtuvės ir kavinės viskas jų.

Alonas dėkingas savo mamai ne tik dėl puikiai besiklostančios karjeros, bet ir asmeninio gyvenimo. Nes būtent ji surado sūnui žmoną. Kristina porą kartų buvo užsukusi į Stiklių gatvėje esančią deimantų parduotuvę įsigyti sau nedidelio papuošalo, ir patraukė savininkės dėmesį.

Iš pažiūros Dana Ribas atrodo itin reikli ir sau, ir aplinkiniams, pasitempusi, disciplinuota, sėkminga. Tačiau Kristina patikina nejaučianti nė mažiausio susikaustymo atėjusi į žinomą verslininkų šeimą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)