Nors lietuvė ne vienerius metus gyvena Italijoje, čia ją iki šiol visi atpažįsta. Edita šiandien prisipažįsta, kad visuomenėje jai klijuota aikštingos šokėjos etiketė nebuvo teisinga – savo karjeros ji pasiekė itin sunkiu darbu, ir dėl čempionės titulo prisipažįsta paaukojusi ne tik visą jaunystę, bet ir savo pirmąją santuoką su dukros Evitos tėvu.

„Mes esame tobuloje partnerystėje. Viskas po lygiai, po 50 procentų. Ir ne mamos darbas yra auginti vaiką“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako legendinė sportinių šokių čempionė.

Šiandien ji prisipažįsta, kad dėl jos karjeros žlugo pirmoji santuoka, nes ji tikrai nebuvo moteris, kiekvieną vakarą laukianti vyro namuose. „Jis negalėjo pakęsti mano šokių“, – sako Italijoje gyvenanti žinoma lietuvė.

„Labai sunku su manimi bendrauti, sunku su manimi gyventi, – drąsiai sako žinoma lietuvė. – Todėl, kad žmogus, kuris siekia savo tikslo ir kuris tą tikslą pasiekia, kuris kažką iš viso gyvenime ėmė arba ima, jis žino savo vertę, eina savo keliu, sunkiau prisiderina prie kito.

Tas, kuris per gyvenimą eina iš paskos kaip šuniukas, su juo yra daug lengviau gyventi. Geriausiai visiems būtų tas žmogus, kuris gyvena be savo tikslų, gyvena kito žmogaus gyvenimą. Jis tą žmogų dievina“, – sako Edita.

Editos rytas prasideda nuo rytietiškos mankštos ir tempimo pratimų. Kartais šokėja bėga krosą, tačiau džiaugiasi, kad jie dirba treneriais ir varžybose jau nedalyvauja.

Nepaisant to, 42-ejų moteris yra itin liekna ir praeivių žvilgsnius traukia net eidama pasivaikščioti su savo vyru ir sūnumi. Ir šiandien ji sako tiesiai šviesiai – tokia jos forma – tai ilgus metus besitęsiančios milžiniškos valios rezultatas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)