O Sonata tikrai žino, kaip išauginti talentą.

„Visi vaikai, absoliučiai visi iki 12-13 metų yra labai talentingi ir gabūs“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako moteris ir patikina ji Milėjos muzikinį ugdymą pradėjo dar jai esant pilvelyje. O kai mergaitei buvo metukai, mama jau pradėjo mokyti dainavimo. Trejų groti pianinu ir smuiku.

Sonata profesionali muzikantė. Todėl ji patikina, kad nors jos visi vaikai labai skirtingi, muzikinio lavinimo ragavo visi.

Televizijos projekte, duodama interviu apie savo gyvenimą, Milėja pasakė: „Manau, man labai pasisekė su tėvais“. Sutikite, tokie žodžiai pradžiugintų kiekvieną mamą, žinant, kaip kartais sunku sutarti su paaugliais.

Ekologinio verslo vystytoja, kuri moko lietuves gražintis ir sustabdyti jaunystę visiškai natūraliomis priemonėmis iš gamtos, neslepia auginti tiek vaikų nėra paprasta.

Penkiasdešimtmetį atšventusi moteris patikina, kad jos ir vyro santuoka itin greito gyvenimo tempo neatlaikė. Po 27-erių santuokos metų jie šiuo metu išgyvena šiokią tokią santykių krizę, todėl gyvena atskirai.

Asociacijos „Augame meilėje“ vadovė Sonata įsivaikinti berniuką nutarė po savanoriavimo kūdikių namuose.

„Nelaimingos visuomenės pradžia slypi kūdikių namuose. Mes, suaugusieji, ten neišgyventume, sako Sonata. Kad tuose nameliuose užaugtų visavertė asmenybė, mano kaip pedagogės nuomone, šansų nėra“.

Sonata sako, kad ne tik jie įvaikintam berniukui padėjo. „Jis taip pat labai praturtino mūsų šeimą. Vaikai augdami mokomi nebūti egoistais. Todėl visiems patariu jei negalite globoti vaikų, turite savų vaikų veskitės juos savanoriauti“, sako pašnekovė.

Sonatos mažiausiam sūnui 7-eri. Moteris sakė su malonumu gimdžiusi 43-ejų ir į jokius gąsdinimus nekreipė dėmesio.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)