Galiausiai laimės paieškos ją nuvedė į Indiją. Ten prieš ketverius metus, sąmoningumo stovykloje, ji sutiko savo mylimąjį, trejais metais už ją vyresnį meksikietį Mario.

Mario buvo pristatomas kaip ypatingų galių turintis kūno terapeutas, kuris neturi namų, nes visą gyvenimą keliauja po pasaulį. Netrukus pora išvyko gyventi į Meksiką, jiems gimė dukra Kaia. Tačiau visai neseniai Jūratė nustebino savo sekėjus ir artimuosius prisipažindama, kad jie – nebe pora.

„Mes gyvename atskirai, bet net ir tuomet, kai gyvenome kartu, jis labai daug keliavo. Dabar gyvename atskirai, o atostogaujame kartu. Kartu dalyvaujame dukros gyvenime. Ji visada matė tokį mūsų bendravimą ir santykius. Mario visą laiką kelionėse, apsuptas daug žmonių, daug grupių, visą laiką judesyje, todėl dukrai didelių pokyčių nebuvo. Ar jai dabartinė situacija kitokia? Ne. Bet man yra daug ramiau ir daug aiškiau“, – Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja lietuvė.

Paskutinį kartą 42-ejų Jūratė Lietuvoje lankėsi prieš dvejus metus. Nors senų bičiulių ji nematė keletą metų, prisipažįsta beveik niekam nesakiusi apie savo grįžimą. „Nenoriu savęs išbarstyti, o be to, su daug senų draugų jau ir neberasčiau bendros kalbos“, – sako ji ir patikina per pastaruosius keletą metų nuėjusi ilgą vidinių pokyčių kelią.

Jūratės dukros tėvas šiuo metu statosi namus prie Ramiojo vandenyno, kitoje Meksikos pusėje, nei gyvena ji. Tiksliau, ne namus, o centrą vandens sportų mėgėjams. Mario tėvai gyvena šalia Jūratės, tad Kaia dažnai mato senelius.

Per pastaruosius dvejus metus Jūratė patikina baigusi net 18 kursų. Ji asmeniniam tobulėjimui išleidžia nemenką dalį savo pajamų ir laiko. Psichosomatinės ligos, seksualinė-gyvybinė energija, mitybos principų kursai Kalifornijos universitete, Ajurvedos mokslai.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)