Eglės gerbėjai socialiniuose tinkluose turi kur paganyti akis. Fotografijos iš neseniai vykusios kelionės į Maldyvus, kuriose – egzotiškos vietos, gardus maistas ir visada – plati Eglės šypsena. Žinomo verslininko dukra nemažai metų visuomenės akyse išties atrodė it gimusi su marškinėliais, tačiau artimiau Eglę pažįstantys taip negalvoja. O ir šiandien ji pataria kitiems neapsigauti stebint žinomų žmonių gyvenimus – nes viskas kartais yra ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

„Aš labai džiaugiuosi, kad mane labai myli žmonės. Aš galiu sąskaitoje turėti paskutinius kelis šimtus eurų, nežinoti, kada turėsiu darbą – buvo tokia situacija. Bet atsitinka neįtikėtinų dalykų. Tarkime, mano labai artimi bičiuliai man padovanojo dovaną, tiesiog pasakė – rinkitės, kur norite keliauti. Ta prasme, čia rimtai? Ir sakau, gal į Maldyvus. Ir aš žinojau, kad tuo metu vyksime, kiek tų komentarų bus: maro metu, kaip drįsta. Aš gavau dovaną ir aš moku ją priimti. Aš galėčiau sakyti – ne, ne, nereikia, kodėl, aš neverta. Bet pasakiau – ačiū, tikrai, kaip smagu.

Man labai patinka nebesiteisinti ir nebesiaiškinti. Dieve mano, galvokite, kas ką norite“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Eglė.

Eglė mus pakviečia į dar vieną vietą, kurioje jaučiasi kaip namie. Į pačiame Klaipėdos centre esantį dramos teatrą. Čia ji vaidina jau 25 metus. Eglė veda televizijos laidas, garsina filmus, veda renginius, o prieš ketverius metus buvo nomimuota Auksiniam scenos kryžiui.

Eglės sūnūs taip nenutolo nuo teatro ir kino. Moteris itin didžiuojasi, kad 26-erių Jokūbas neseniai baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, o jau yra gerai žinomas teatro pasaulyje kaip perspektyvus jaunas režisierius ir yra kviečiamas Lietuvos teatrų statyti spektaklių.

Dvylikametis Elijas taip pat jau turi nemažai patirties – būdamas dešimties jau vaidino Klaipėdos dramos teatre spektaklyje „Antigonė“, o praėjusią vasarą sukūrė pagrindinį vaidmenį Inesos Kurklietytės filme „Drugelio širdis“, kuris kino teatruose bus rodomas jau šį rudenį. Prieš kelis mėnesius Eliją pasirinko ir Disney-Pixar kompanija – berniukas animaciniame filme „Lukas“ įgarsino pagrindinį herojų, kuris šią vasarą rodomas kino teatruose.

„Nebijau senti, esu laisva. Čia yra didžiausia prabanga. Jaunystėje tokios laisvės neturime. Tu gali būti savimi, tau nereikia atrodyti geriau, kalbėti geriau, gražiau, tu sakai, ką galvoji. Žinai, kad ir kokį išbandymą duos, tu turėsi susitvarkyti, nes kitos išeities nėra. Tu turi drąsos gyventi. Pažįsti save, savo kūną“, – apie savo amžių pasakoja žinoma aktorė.

Kodėl Eglė sako, kad negali pakęsti vyrų narcizų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)