Aktorius gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako atvirai: „Kadais skendau alkoholio liūne, o dabar gyvenu taip, kad atrodau dešimt metų jaunesnis.“

„Visi man duoda bent dešimt metų mažiau, nei pase įrašyta. Ir visai nesvarbu, kad jau turiu anūkų“, – sako Gintaras. Aktorius jaunystėje nebūtų nė patikėjęs, kad bohemišką gyvenimą vieną dieną pakeis rytinės mankštos pajūryje ir maudynės. Vyras jūroje maudosi kasdien. Ir jau 27-erius metus nevartoja alkoholio.

Gintaras Palangoje, savo namuose aprodo kruopščiai sutvarkytą didžiulį sklypą – čia nėra jokių pagalbininkų – Gintaras su žmona tvarkosi patys, net kai vienu metu čia ilsisi penkiolika poilsiautojų.

Aktorius itin paklausus renginių vedėjas, kuris kiekvieną savaitę skuba į skirtingus Lietuvos kampelius vesti privačių švenčių ar miesto renginių. Kai sugrįžta naktį, poilsiautojai jau būna išvykę, tad jam tenka tvarkyti namus iki aušros, kad paruoštų kambarius naujiems lankytojams. Gintaro žmona – gydytoja, kuri dirba ir ligoninėje, ir namuose.

Gintaras sako, kad anksčiau intensyvusis vasaros sezonas pajūryje prasidėdavo per Jonines birželio gale, ir baigdavosi per Žolines rugpjūčio viduryje, tačiau dabar lietuviai mielai keliauja ilsėtis prie jūros ne tik vasarą. O šiandien čia ramu tik dėl to, kad visi poilsiautojai vidurdienį leidžia prie jūros, kuri – vos už kelių žingsnių.

Gintaras patikina, kad palikti namus sostinėje ir išsikraustyti gyventi į pajūrį nebuvo spontaniškas žingsnis. Sutuoktiniai tam ruošėsi ilgai – Gintaro žmona visų pirma susirado vaikų gydytojos darbą ligoninėje.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)