„Aš neturiu tarnų, irgi taip pat su visais dirbu ir dėl to požiūris kitoks žmonių, kurie kartu su tavimi dirba. Jie džiaugiasi. Nes aš galiu ateiti ir pasakyti – o tu ten padaryk, o aš čia jau tik prasieisiu“, – sako dainininkė.

Seniai nematę Birutės, kone netenka amo ją išvydę. Dainininkė itin sulieknėjusi, nors toli gražu ne visada galėjo pasigirti tokiomis puikiomis kūno formomis.

„Aš iš tų moterų, kurios visą gyvenimą deda pastangas, kad gerai atrodytų. Man atrodo, toks jau mūsų moterų būdas“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Birutė.

Vaikštinėdama po didžiulį savo kiemą, kai aplink sukiojasi vyras Igoris bei nemažai personalo, Birutė atrodo iš tiesų sėkminga moteris. Tačiau itin retai interviu dalijanti dainininkė šiandien nebeturi ko slėpti – jos gyvenimas buvo pilnas didžiulių iššūkių, ir lengvai ji niekada negyveno.

Visų pirma, daugybę metų kartu su dukra Andželika duete dainavusi moteris dažnai viešumoje buvo pavadinamos seserimis. Atrodytų, mamai tai turėtų būti komplimentas, tačiau niekas anuomet nežinojo, kaip širdį Birutei vėrė šie žodžiai. Šiandien ji patikina iš tiesų žmonių akyse turėjusi tapti seserimi savo gimusiai dukrai, nes tais laikais nepilnametei susilaukti vaiko buvo išties smerktina.

Birutė scenoje – jau daugiau nei 45 metus. Tačiau jos karjeros pradžioje niekas nė nenumanė, kad jauna ir itin greitai išpopuliarėjusi dainininkė nulipusi nuo scenos skuba namo ne veltui – ten jos laukė mažytė dukra.

Dukros tėvas auginti atžalos nepadėjo, tačiau Birutė prisipažįsta niekada gyvenime nemokėjusi klausyti proto balso, ir pažinties pradžioje su vyrais pagalvoti apie praktinius dalykus. Todėl šiandien ji džiaugiasi skaičiuodama jau 21-erius metus kartu su septyneriais metais jaunesniu vyru Igoriu, kuris visada šalia – „Birutės uoste“ dirba ir už baro, ir aplinką prižiūri.

Skolos, prarasti draugai ir baimė atsidurti gatvėje – tokia vos prieš kelerius metus buvo Birutės kasdienybė. Moteris įsitikinusi – tokias duobes gali suprasti tik tie, kurie turi savo verslą. Prieš kurį laiką svečių namams ir restoranui iš banko pasiskolinti pinigai Birutei ir jos vyrui tapo nepakeliama finansine našta. Birutė anuomet neslėpė – nuo jos nusisuko nemažai draugų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)