749 tūkstančiai eurų įspūdinga suma už būstą pajūryje, tačiau namą parduodantis nekilnojamojo turto brokeris Vydutis Šereika patikina, kad tai toli gražu ne tik būstas norint ilsėtis prie jūros, o itin pelningas verslas, kuris suteikia tokį pelną, kad įsigijus šį būstą visai šeimai daugiau nereikėtų nieko kito dirbti. Per parą dešimt nuomojamų kambarių suteikia apie 800 eurų pajamų.

„Aptarnavimo sfera Palangoje visada buvo pelninga. Konkrečiai šis namas turi dešimt nuomojamų kambarių, bet čia galima įrengti 14 kambarių, skirtų nuomoti, jei naujieji šeimininkai visame name įrengtų viešbutį, o patys gyventų šalia esančiame mažesniame name, kuriame daug metų gyveno Stasio mama“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja specialistas.

Vydutis neslepia parduoti namą, kuriame prabėgo trisdešimt smagių gyvenimo metų, nėra lengva. Tačiau Stasio žmonos Birutės sveikata jau silpna. Netgi tą dieną, kai atvykome į svečius, ji labai apgailestavo negalinti pati visko aprodyti, nes turėjo skubėti į ligoninę.

„Čia ne tik kad namas yra didelis, bet tai – verslas. O geriausia, kai pats prižiūri. Jie ir prižiūrėjo, ir darė tą verslą, bet dabar jau nori pailsėti“, sako pašnekovas.

Čia parduodamas dviejų gyvenamųjų namų kompleksas. Vienas gyvenamasis namas su įrengtais svečių namais yra virš 300 kvadratinių metrų ploto, o kitas gyvenamasis namas, kuriame daug metų gyveno Stasio mama, – beveik 85 kvadratiniai metrai.

Mūrinis trijų aukštų namas yra Maironio gatvėje, visai šalia jūros, pastatytas 1991 metais.
Beje, šiame name kambariai buvo nuomojami ir tada, kai S. Povilaitis čia gyvendavo. Žinomas dainininkas 2015 metais Palangoje buvo ir palaidotas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)