„Dėl savo kitų dalykų aš neturiu jokių kompleksų, bet aš visą laiką turėjau problemų dėl išvaizdos, dėl savo kūno formų, čia buvo didžiausia mano kažkokia problema. Man atrodė, kad aš labai esu pilna, stambi. Prieš 10 metų, kai aš buvau Eurovizijoje, tikrai buvo bumas to lieknumo. Dabar tai yra visiškai kita era, tiek nekalba apie tavo sudėjimą. Dabar, kai pažiūriu tas nuotraukas, aš galvoju, žmonės, jūs ką? Apie kokias formas kalbate? Tą ir sesei savo jaunesnei sakau – tu žinok, kad tu esi dabar savo geriausioje formoje“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako atlikėja.

Dainininkė sako tiesiai šviesiai: „Scenoje jaučiuosi kur kas geriau, nei kasdienybėje.“ Moteris neslepia per gyvenimą turėjusi tiek kompleksų ir nepasitenkinimo savo išvaizda, kad ne kiekvienas žmogus tai ir atlaikytų. Suprantama, kad viešumas, gerbėjų ir žiniasklaidos dėmesys prie to labai smarkiai prisidėjo.

Evelina neslepia – ji atsipalaidavo tik tuomet, kai sutiko savo būsimą vyrą: „Jis labai daug ką man prašvietė akyse. Aš išvis pradėjau žiūrėti į pasaulį visai kitomis akimis. Tiesiog atsirado tas vyras, kuris tarsi atpalaidavo mane nuo visų stereotipų.“

33-erių Evelina patikina visuomet scenoje buvusi tarsi kitas žmogus, nei gyvenime. „Kasdienybėje esu kukli ir paprasta, o scenoje - itin savimi pasitikinti“, – sako Evelina.

Evelina Sašenko

Evelina jau ir pati nebesuskaičiuoja, kiek per gyvenimą save yra alinusi dietomis. Tačiau tie laikai jau seniai praėjo.

„O gelbėja tik vienas nepakeičiamas patarimas - mažiau valgyti. Viskas. Kitos dietos man nepadėdavo.

Visa spauda rašė tik apie mano formas. Apie mano krūtinę, apie mano užpakalį, apie viską. Niekas nekalbėdavo apie mano balsą, mano dainas, mano muziką, svarbiausia, kaip aš atrodau. Ir vis aš per stora esu.

Ir tas erzindavo. Man buvo tuo metu 23 metai, ir aš buvau iš mažo miestelio“, – prisimena laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)