„Seniai mes nebegyvename pasaulyje, kuriame reikia rinktis, aišku, reikia tinkamo partnerio šalia. Reikia tinkamos aplinkos, atsižvelgiant į šeimos situaciją vis tiek galima susidaryti sąlygas ir jas išsikovoti, nežinau, jeigu dar reikia kovoti. Manau, kad kažkam reikia, man gal nelabai.

Man pasisekė su vyru, nes jam nereikia aiškinti mano darbo specifikos, man nereikia prašyti darbui valandų ar dienų ištisų. Mes tuos vaikus auginame kartu. Nes jeigu būtų tas atvejis, kur vyras mielaširdingai padeda, tai vargu ar aš čia šiandien sėdėčiau, vargu ar koncertuočiau su tokiais mažais vaikais. Tai čia yra sėkmė ir geras pasirinkimas“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakojo žinoma dainų kūrėja ir atlikėja.

Ieva Narkutė lietuvius sužavėjo jautriomis, ilgesingomis dainomis. Nors dainuojamosios poezijos žanras niekada nebuvo iš tų, kuris rinktų pilnas arenas žiūrovų, Ieva tai sugebėjo. Į jos koncertus bilietai tiesiog iššluojami. Tačiau Ieva neslepia – toks populiarumas turi savo kainą, O ją moka ne tik ji pati, bet ir visa šeima bei artimieji. Gyvenimas su žvaigžde turi savo ypatumų.

„Didelių koncertų dieną aš būnu nervų kamuolys, tokia visa žaižaruojanti ir man viskas blogai. Labai jautrus esi, labai telkiesi į tą valandą, dvi, kurios tavęs laukia vakare, to viso renginio ir įvykio. Ir jeigu aplinkoje yra kažkas, kas netarnauja tavo vakaro koncertui, tai labai skubi pranešti, kad netarnauja“, – sako žinoma moteris.

Ieva Narkutė

Šiandien Ieva dirba su didžiule komanda – vadybininkais ir muzikantais. Tačiau ji sako niekada neturėjusi logiško aiškaus plano ar strategijos tapti žinoma.

Šešerius metus Ieva praleido universitete krimsdama mokslus ir tapo diplomuota psichologe. Anuomet, studijų metais, Ieva tenorėjo, kad muzika būtų visada šalia kaip malonus hobis. Ir tikrai nenumanė, kad jai taip niekada ir neteks ant kušetės paguldyti nei vieno paciento - Ievos dainos išpopuliarėjo akimirksniu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)