„Man visą laiką buvo svarbiausia mano karjera, man dainavimas buvo visą laiką pirmoje vietoje. Ir man kažkaip atrodė, kad šeimai jau reikia tam atsiduoti. O aš matomai dar nebuvau pasiruošusi tam, man svarbu buvo dar dainuoti, dar kažkokių projektų prikurti, kažką daryti su savo tuo dainavimu. Ir aš užtat neskubėjau“, - laidoje „Kasdienybės herojai“ sako dainininkė Evelina Sašenko.

Trakai šiltą vasaros dieną atrodo ideali vieta gyventi. Būtent tokiomis dienomis čia galima sutikti ir Eveliną. Šiemet, pirmą sykį per šešioliką metų, ji džiaugiasi atostogomis ir laukia netrukus gimsiančio pirmagimio.

„Savaitgaliais ir vakarais prie pilies stengiuosi nevaikštinėti - čia suvažiuoja per daug žmonių. O aš nemėgstu, kai į mane žiūri, juk dėl to ir gyvenu toli nuo sostinės ir pramogų pasaulio vakarėlių“, - sako dainininkė.

Jos gyvenime, regis, viskas vyksta kaip pagal planą. Keleri metai draugystės, tuomet - prieš trejus metus - santuoka su penkeriais metais vyresniu Giedriumi Statulevičiumi, o šiemet - vaikelis. Bet iš tiesų Evelina sako, kad niekada neturėjo aiškaus plano būtinai susilaukti vaikų ir savęs itin šeimyniška moterimi niekada nevadino.

Evelina Sašenko

„O iš tiesų tai nieko neplanavome, tiesiog taip išėjo. Padraugavome, pabuvome kartu jau santuokoje, ir dabar tas vaikelis. Viskas buvo taip natūraliai. Būna, kad šeimos karštligiškai planuoja, kad dabar reikia mums to vaiko, o mes ne - bus, puiku, nebus, reiškiasi nebus. Ir šiaip pas mane gyvenime viskas ateina. Aš visą laiką visko išlaukiu. Atėjo ir ta Eurovizija kažkada, atėjo kažkokie konkursai, atėjo žmonės į mano gyvenimą, kurie kažką pakeitė. Ir taip su šeima ir su tuo mūsų mažiuku, kuris ateina“, - sako žinoma moteris.

Galime pajuokauti - koncertinė veikla po pandemijos taip greit dar neatsigaus, todėl dabar itin geras laikas scenos žvaigždei auginti vaikelį.

Vaikelį pora ketina auginti Trakuose, kur jau seniai yra įsikūrę. Evelina sako niekada net akimirkai nepagalvojusi kraustytis gyventi į sostinę, nors prieš pandemiją ir tekdavo važiuoti į Vilnių penkis kartus per savaitę. Trakuose gyvenimas lėtesnis, čia dienos ne bėga, o eina tarsi lengvu žingsneliu. O kur dar buvimas gamtos apsuptyje, šalia ežerų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)