Viena žymiausių Lietuvos numerologių Galina Šmidt savo dukrai tiksliai apskaičiavo tuoktuvių datą, kuri lemtų ilgą ir laimingą santuokinį gyvenimą. Ana patikina jos šeimoje skaičiai turi itin svarbią vietą. „Žinoma, jaunystėje buvo situacijų, kai norėjosi prieštarauti mamai, tačiau jos nepaklausius visada tekdavo pasigailėti. Ji išmokusi nelįsti į mano gyvenimą tam, kad mes stipriai neatitoltume. Bet be abejo, labai rimtais klausimais aš pasitariu. Bet turbūt kiekvienas sutiks, kad klausyti mamos, būnant suaugusiai, yra be galo sunku“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Marketingo specialistė, „Miss Universe Lithuania“ konkurso ir kitų renginių organizatorė Ana patikina per pandemiją netekusi 10 tūkstančių eurų pajamų, kurias būtų skyrusi vestuvėms.

Ana sako, kad jie su mylimuoju labai nenorėjo laukti karantino pabaigos. Tačiau neslepia iš tiesų norėję tuoktis su šimto svečių kompanija. Deja, pandemija pakoregavo planus. Todėl iš pradžių pora nusprendė susituokti užsienyje. Tačiau pradėjus planuoti vestuves Portugalijos saloje, jiedu susidūrė su nenumatytais sunkumais. Kunigas, kalbantis tik portugališkai, bažnyčioje toli gražu neitin išvaizdžios dirbtinės gėlės.

Ana su vyru tuoktuvių ceremoniją iš Vilniaus santuokų rūmų transliavo tiesiogiai draugams socialiniame tinkle „Facebook“. Tačiau moteris patikina, kad santuokų rūmai jai paliko itin slogų įspūdį.

Ana sako, kad tuokėsi tik artėjant keturiasdešimtmečiui, o ne jaunutė, ne veltui. „Santykiuose turi sutapti trys labai svarbūs dalykai, ir kol jų nėra, geriau nesituokite“, sako pašnekovė.

Kodėl planuodama savo vestuves ir socialiniuose tinkluose prisijungusi prie būsimų nuotakų grupės, Ana liko labai nustebusi?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)