Rimantė džiaugiasi, kad televizija – jos praeitis, o šiuo metu kuriama radijo laida „Laimės dieta“ dažniausiai pritraukia pozityvius klausytojus, tačiau neigiamų komentarų net jai nepavyksta išvengti. Žinoma moteris įsitikinusi – gali sakyti kiek nori, kad tau nerūpi aplinkinių, o juo labiau nepažįstamų žmonių nuomonė, tačiau nuolatinė negatyvi energija iš kitų žinomus žmones kaip reikiant išsekina.

Rimantės ir jos vyro Povilo Miškinio-Eidukonio porai teko atlaikyti išties nemažai išbandymų. Nuosavo verslo – žinomos reklamos agentūros bankrotas, dvynių netektis, ir didžiulės skolos, kurias teko mokėti ne vienerius metus.

„Mes turėjome agentūrą, kuri buvo tikrai labai sėkminga, turėjome 30 darbuotojų, labai didelę apyvartą, dirbome su didžiausiomis Lietuvos įmonėmis, aš buvau kūrybos vadovė. Ir viskas sukrito taip, kad aš laukiausi dvynių, tada patyriau persileidimą, ketvirtą mėnesį. Tai mes labai abu sunkiai išgyvenome.

Komanda liko dirbti be mūsų. Nepraėjus nė 3 mėnesiams po netekties, sužinojau, kad laukiuosi Lunos.

Man tada tas nėštumas nebuvo lengvas, visokių buvo komplikacijų ir natūralu, gyvenome tokioje baimėje. Nusprendžiau atsitraukti nuo agentūros. O Povilas nusprendė mums įrengti namus ir būti daugiau su manimi. Mes buvome išgyvenę daug skausmo, ir norėjome, kad tas vaikas tiesiog galiausiai ateitų . Susiklostė taip, kad kai mes atsitraukėme, patikėjome verslą vadovauti kitam žmogui, buvo labai aplaidžiai viskas daroma.

Patyrėme daug nuostolių ir susėdę nusprendėme, kad skelbsime bankrotą, bet pasižadėjome vienas kitam, kad mes tas skolas atiduosime. Kad nebus tas variantas, kad užsidarai, pakeiti įmonės pavadinimą, visiems parodai vidurinį pirštą ir gyveni toliau sau.

Mes 3 metus su Povilu dirbome, kad atiduotume skolas“, – sako kūrybininkė.

Patyrusi sėkmės, paragavusi populiarumo, išgyvenusi didžiulius sunkumus ir nuopolius, Rimantė patikina dabar gyvenanti prabangoje. Tik prabangą ji supranta savaip.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)