Kaip sako Saugirdas, kiekvieno daugiau ar mažiau žinomo žmogaus, o ypač tų, kurie yra didesnio kalibro, vaistinėlėse rasite ir raminamųjų, ir migdomųjų. „Daug kas turi psichologą, ir tikrai ne kartą yra kreipęsi pagalbos tam, kad kažkaip tą vidinį balansą ir vidinę ramybę sutvarkytų. Baisu, kai tu atsiduri kažkokioje duobėje, kai tu nori šokti pro langą, arba kai tu iš tos panikos nebežinai, kur dėtis savo namuose“, – pasakojo žinomas vyras.

Prieš gerą savaitę stilistė Agnė Jagelavičiūtė savo socialiniuose tinkluose prisipažino, kad keletą dienų guli psichiatrinėje ligoninėje, nes išgyveno itin sudėtingą gyvenimo etapą. Rašytojas Andrius Užkalnis yra viešai pasakojęs, kad serga depresija ir nuolatos lankosi pas psichoterapeutą. Aktorius Marius Repšys neslepia, kad turi bipolinį sutrikimą, o jo kolegė Kristina Radžiukynaitė-Kayra mūsų laidoje yra prisipažinusi, kad kartas nuo karto patiria panikos atakas ir išgyvena baisų nerimą. Komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis sako esantis iš tų, kuris nemėgsta viešai skųstis, tačiau galbūt atėjo laikas parodyti ir kitą žinomų žmonių gyvenimo pusę. Kiek kainuoja viešumas, sėkmė ir pripažinimas?

Saugirdas šiandien mus pasikviečia į savo butą sostinės širdyje, Pilies gatvėje. Nors čia likę daug nuostabių linksmo ir nerūpestingo gyvenimo prisiminimų, šiuo metu šie namai visiškai tušti. Anksčiau Saugirdą kone kas vakarą galėjai sutikti senamiesčio restoranuose, tačiau per pandemiją jo gyvenimo būdas smarkiai pasikeitė. Komunikacijos specialistas persikėlė į kotedžą miesto pakraštyje, ir dabar mielai sodina medžius ir gėles.

Pastaraisiais metais 39-erių Saugirdas sako iš tiesų labai pasikeitęs – vyras tapo nebe toks kategoriškas.

Ir vis dėlto jis sutinka, kad savo nuomonę drąsiai sakantys žinomi žmonės sulaukia daug neigiamų komentarų ir kritikos, kurią atlaikyti iš tiesų yra be galo sunku.

Komunikacijos specialistas neslepia – žinomi žmonės patiria įvairiapusį spaudimą. Dėl išvaizdos – taip pat. Tačiau jis ne iš tų, kuris viską nurašytų geriems genams – socialiniuose tinkluose savo sekėjams Saugirdas pasakoja tiesiai šviesiai apie jam atliktas plastines operacijas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)