Drabužių dizainerė neslepia nesureikšminanti buities tiek pat, kiek ir jos vyras, tačiau kaip jau neretai susidėlioja moterims likimas, gyvenant kartu su žinomu ir populiariu scenos vyru, tenka gyvenime eiti į nemažai kompromisų. Juk kažkas turi ir grindis namie išplauti, ir vakarienę bent retkarčiais padaryti. Tai reiškia, ir neretai atidėti savo kūrybines ambicijas.

Ramutė patikina, kad šis didžiulis namas Šiaulių pakrašty įrengtas jos jėgomis ilgus metus Virgis buvo nuolatinėse gastrolėse. Moteris tik šypteli gyvendama su scenos žmogumi ji išmoko rūpintis buitimi, nors šiaip jau nei nori, nei mėgsta to juk ji pati menininkė, kuri kur kas mieliau tapo ant šilko, nei plauna grindis.

Žiniasklaidoje Ramutė dažnai būdavo pristatoma kaip dizainerė, kuri kuria drabužius Virgiui Stakėnui. Ji neslepia pradžioje buvo skaudu, kad menininkė tėra vertinama tik kaip žinomo vyro žmona, bet galiausiai priprato, susitaikė ir džiaugiasi, kad jos vyras populiarus jau trisdešimt metų.

Nors Ramutė turi tris anūkus, ji tikrai nėra ta močiutė, kuri mėgtų ramų, sėslų gyvenimą. „Man niekas nėra per vėlu“, sako moteris.

„Niekam nėra per vėlu, ir modeliu būti 61 metų yra ne per vėlu. Tiesiog visi randame vietos“, - laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja dizainerė.

Ir iš tikrųjų Ramutei 61-eri, o jos figūros galėtų pavydėti ir aštuoniolikmetės. Ji visą gyvenimą ne tik kuria drabužius, tačiau ir iki šiol dirba modeliu.

„Modeliu savo rūbams aš buvau visada. Yra kažkiek, aišku, duota iš gamtos. Bet aš ir pasirūpinu savimi. Tai racionali mityba. Kažko vengiu, bet būna taip, kad paleidi ir nebevengi ir tada svarstyklės sako oho. Aš kiekvieną rytą pasisveriu ir užsirašau. Ir tas sąrašas ilgas. Jau labai daug metų“, sako R. Stakėnienė.

Visas interviu ir vaizdai iš Stakėnų namų vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)