„Planas nebuvo toks. Turėjome grįžti kartu. Tiesiog turbūt prasčiau tenisą žaidžiau“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ šypsodamasis sako Arturas.

Ar jis taip miglotai kalba apie vieną žinomą teniso trenerį, su kuriuo susipažino jo žmona?

Arturas patikina nežinojęs apie kitas jos ir Ievos skyrybų priežastis, kol „Youtube“ laidoje „Vėl tie patys“ jos vedėjai leido suprasti, kad Ieva išėjo dėl žinomo teniso trenerio, kuris draugavo su ne viena garsia mergina. „Tik tuomet pradėjau suprasti, kad jie galbūt daugiau nei tik draugai“, sako Arturas.

„Mes nesipykome. Gana taikiai išsiskyrėme be pykčių, aš tiesiog nusprendžiau išvažiuoti namo, duoti sau ir jai erdvės. Man tas laikas labai padėjo, kai pabuvome atskirai. Mes buvome graži pora. Taip, buvo labai gražūs 7 metai. Tikrai. O kai viskas pasibaigė, be abejo, skaudu, tai faktas. Dėl to ir išskridau, kad būtų mažiau skausmo“, – sako Arturas.

„Turbūt nemaloniausias dalykas, kai paskelbėme apie skyrybas, tai per 5 min parašė visi portalai. Ir tada supranti, kokia Lietuva yra maža. Bet aš tokios taktikos laikausi, kad tai vis tiek yra mano ir aš nesidalinu tuo. Ką daro mano buvusi žmona, aš nelabai stebiu, nežinau, bet, kaip suprantu, ji pasirinko atvirkštinį variantą“, – sako žinomas vyras.

O šiandien nuo niūrių minčių jį gelbėja rutina ir griežta disciplina.

„Per karantiną paaukojau savo garažą ir čia įkūriau sporto salę, – sako žinomas vyras ir priduria, – tokių svorių kaip Žydrūnas Savickas jums prieš kamerą nepakilnosiu, bet kas žino mano istoriją, stebisi, kaip aš apskritai nebijau jų kelti“.

Šiandien 36-erių Arturas yra socialinių tinklų žvaigždė, į kurį lygiuojasi daugybė tobulos figūros trokštančių žmonių. Tačiau žinomo trenerio gyvenimo istorija ne tokia jau paprasta. Dar prieš kiek daugiau nei dešimt metų jis buvo nedrąsus, labai savimi nepasitikintis vaikinas, svėręs vos 57 kilogramus.

Per pandemiją užsidarius sporto klubams, Arturas greitai suprato, kad reikia investuoti į elektroninę prekybą. Lietuviai tiesiog iššlavė jo pasiūlytas prekes sportui namuose. „Kai nebuvo kur išeiti, pradėjo sportuoti net tie, kurie niekada nesportavo, – patikina vyras. – O dabar nemažai žmonių bando atsikratyti per karantiną priaugto svorio“. Vidutiniškai per pusmetį karantino Arturo klientai priaugo 7–10 kilogramų.

Arturas neslepia esantis labai disciplinuotas žmogus, kuris keliasi penktą valandą ryto. Todėl tikisi, kad būsima antroji pusė irgi tokia bus.

Visas interviu – vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)