„Manau, kad į šeimą reikia žiūrėti atsakingai. Nėra taip, kad šiandien – pas Birutę, rytoj – pas Janiną. Šeima yra atsakingas reikalas, – sako ir patikina, kad romų tradicijos jo širdžiai artimesnės. – Ten šeimos kuriamos visam gyvenimui, o vyro žodis yra paskutinis. Nes vyras ten yra vyras. Jis pasakė, ir turi būti šventa. Jis šeimos galva. Jokių atsikalbinėjimų negali būti. Yra išlikusios senos tradicijos. Tiesa, dabar jaunesnė karta truputį kitaip į viską žiūri, bet jeigu dar yra seneliai, viskas vis tiek turi būti taip. Be vestuvių jokio artimesnio bendravimo nebus.

Jeigu tu, pavyzdžiui, pabėgai su mergina, geriau jau negrįžk. Jeigu išėjai, išeik visam gyvenimui.

Todėl aš noriu kurti tvirtą šeimą, kuri nesugriūtų po pirmo ginčo. Šou versle daug tokių atvejų turime, kam to reikia? Ne, jeigu jau šeima, turi būti šeima. Jeigu jau susituoki, nebent katastrofa, kad gyventi negali, bet taip nutinka labai reta. O kai nutinka, apie tai niekas nekalba".

34-erių Radži neslepia – jo gyvenime buvo išties daug merginų. Populiarus dainininkas niekada nestokojo dailiosios lyties dėmesio, ir juo mėgavosi. O vienas po kito vykdavę koncertai leido greitai megzti pažintis. „Tačiau dabar atėjo naujas etapas“, – patikina Radži.

„Aš pravažiavau Lietuvoje visus miestus ir beveik visas pažinojau. Man to nereikėjo – ieškoti ir turėti tą vienintelę, apie tai negalvojau, nebuvo meilės, tiesiog buvo dainos, šokiai, estrada. Kol nėra šeimos, vyrams papročiai to nedraudžia“, – sako dainininkas ir patikina labai norintis turėti vaikų.

Radži sako, kai jau bus jo vestuvės, jis savo šventės tikrai neslėps nei nuo visuomenės, nei nuo žurnalistų: „Pakviesiu visus, man nėra ko slėpti, jeigu aš tikrai darysiu šventę, darysiu visiems. Kur čia slėptis, kaip tik reikia rodyti.

Manau, bus kaip bus. Nieko negali, matai, planuoti, nes kai pradedi planuoti,viskas sugriūna. Aš kartais nieko nebesakau, tiesiog plaukiu ir tiek. Aš galiu ir šešiasdešimties apsiženyti, neturiu tų standartų. Gyvenčiau anais laikais, jau tikras senbernis būčiau, o dabar mano pusė draugų irgi nevedusių. Į santuoką žiūriu rimtai".

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)