Nors Sniegei ne taip toli iki pensijos, ji tik nusijuokia straipsniuose žurnalistų pavadinta senjore. Sniegė uogienių neverda, kojinių nemezga, tačiau kasdien sportuoja, keliauja į egzotiškus kraštus, šokinėja parašiutu, maudosi lediniame vandenyje ir vaikšto į pasimatymus, nors jau seniai užaugino du sūnus ir dabar ruošiasi anūkės vestuvėms. O šiandien žvalgosi į Vilnių iš savo naujo prabangaus buto terasos, ir tikrai negalvoja, kad jai kažkas jau per vėlu.

„Niekada nenorėjau nei karjeros, nei kažkokia tobula žmona būti. Aš visada norėjau džiaugtis gyvenimu ir kurti, man gyvenimas vienaip ar kitaip siejasi su kūryba“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Tris kartus išsiskyrusi Sniegė patikina nesigailinti nei dėl vienų savo skyrybų ir šiandien žada iškloti visą tiesą apie Lietuvos vyrus. Sniegė prisipažįsta – jos gyvenime neseniai pasitaikė ir gero gyvenimo ieškotojas, kuris mielai būtų pagyvenęs pasiturinčios verslininkės sąskaita. Tačiau Sniegė jį išgrūdo lauk. O dabar vien dėl puodelio kavos su lietuve italai nepatingi iš tėvynės atskristi į mūsų šalį.

„Vyrai nespėjo su manimi“, – patikina S. Naku.

Sniegė sako, kad gyvenime stengiasi nedaryti nieko, ko nenori, ir to visiškai nelaiko egoizmu. „Aplinkiniams atrodau plevėsa, bet iš tiesų turiu labai stiprų stuburą ir niekada nepasiduodu“, – sako moteris.

Sniegė savo studijoje parodo pačios kurtus įspūdingus papuošalus. Čia nerasite nė vienos naujos detalės – viskas yra įsigyta sendaikčiuose ir anksčiau turėjo kitą paskirtį. Sniegei nepriimtina greitoji mada ir besaikis nuolatinis naujų drabužių pirkimas.

Neturėdama išsilavinimo, Sniegė netgi yra pristačiusi savo kolekciją madų savaitei prieš dvidešimt metų – tuomet, kai Lietuvoje buvo žinomi vos keli drabužių dizaineriai.

Kad nueitų į pasimatymą su Sniege, vyrai net iš Italijos atvažiuoja. Ir to moteris visiškai nesusireikšmina – tiesiog patikina, kad užsieniečiai gerokai pagarbiau bendrauja su visomis moterimis, o lietuviai yra pernelyg išlepę.

„Asmeninė laisvė man buvo svarbiau už šeimos išsaugojimą iki gyvenimo pabaigos. Ir aš dėl to nesigailiu“, – sako Sniegė. Kodėl pasiturinti verslininkė saugosi vyrų išlaikytinių?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)