Tačiau šiandien mus į svečius pasikvietusi Viktorija patikina galiausiai supratusi, kad pripažinimas ir laimė nebūtinai žengia koja kojon.

„Aš buvau nelaiminga, bet nežinojau dėl ko. Taigi viską turėjau. Šeimą anksti sukūriau, turėjau dukras, vyrą, karjerą, buvau pripažinta dizainerė. O eidavau į darbą prie vitrinos stoviu ir nenoriu eiti į tą saloną. Žinai kada tai prasidėjo? Kai buvau viršūnėje. Kai buvau pati geidžiamiausia vestuvinių suknelių dizainerė. Kad pas mane patektų, žmonės ateidavo prieš metus. Aš turėjau 12 klientų per dieną. Aš turėjau saloną Vokiečių gatvėje. Čia buvo mano aukso amžius, jeigu žiūrėti iš šono. Dar jauna, o jau profė ir jau eilės. Ir žmonės net nepatekdavo pas mane. Kiek aš po to girdėjau istorijų aš taip norėjau pas jus pasisiūti, bet nepatekau“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prabilo dizainerė.

O Viktorijos gyvenimas dabar ne vienai moteriai galėtų priminti tikrą svajonę. Bent tris kartus per savaitę sportas su asmeniniu treneriu, tuomet pusryčiai, kuriuos į lovą jai atneša vyras. O popiet užsiėmimas su meditacijų mokytoja. Viktorija sau negaili nieko.

„Aš jau nekalbu apie gerą kosmetologę. Nes mano kūnas yra mano kūrinys. Aš visada noriu būti geros formos, iki mirties, aš noriu turėti žilus ilgus plaukus ir būti idealios figūros, kad galėčiau fotografuotis su maudymosi kostiumėliais. Galbūt kitos pasakys: tau 40 metų bus, tu su maudymuku fotkiniesi Instagrame, ką tu sau galvoji, tu gi 2 vaikų mama.

Taip, bet aš savo geriausia versija, kodėl aš negaliu to parodyti? Savo darbo rezultatų, ką aš darau su savo kūnu. Aš tuo didžiuojuosi“, pasakoja Viktorija.

Atrodo, laiko buičiai ir darbui nelabai ir lieka, bet Viktorija patikina, kad pripažinimas ir geras uždarbis jos jau nebedomina.

„Čia mano pasirinkimas. Aš dabar uždirbu mažiau negu tada, kai aš buvau labai sėkminga, akivaizdžiai mažiau uždirbu. Bet esu akivaizdžiai laimingesnė. Ir dabar turiu tą vidinį švytėjimą, pasitikėjimą, dėl ko aš įkvepiu kitas moteris. Nes geriau aš tą laiką skirsiu sau, negu dar vienam darbui. O ką tas darbas? Surinksi tu tuos pinigėlius ir ką tu nusipirksi brangesnę sofą ar mašiną, ir kas iš to?“, neabejoja laidos herojė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)