Ketvirtoji Arvydo žmona Rūta dėl 29-eriais metais vyresnio dainininko prieš keletą metų su sūnumi grįžo iš Airijos. Ji ne kartą viešai žurnalistams yra pasakojusi, kad gyvenimas su scenos vyru nebuvo lengvas. Po skyrybų ji sukūrė naują šeimą ir prieš keletą mėnesių dar kartą tapo mama.

„Noriu elgtis vyriškai, todėl negaliu ir nenoriu sakyti nieko blogo, bet negaliu pasakyti ir nieko gero. Aišku tik tai, kad nereikia lipti antrą kartą ant to paties grėblio. Tai pagrindinė taisyklė, bet kartais pastebiu, kad nenoromis imu ir užlipu, – apie jaunas ir gražias moteris sako dainininkas. – Su grožiu negyvensi, gyvensi su charakteriu. Bet paklauskite kiekvieno vyro, kurią jis rinksis – gražią moterį ar negražią, bet labai gero charakterio.

Protingas, žinoma, rinksis charakterį, bet vyras lieka vyru. Jis tik kartais būna protingas. O paskui vėl. Aš negaliu niekam patarti. Norėtųsi, kad būtų ir graži, ir protinga, lygiai kaip ir vyrai, kad būtų gražūs ir turtingi. Ir dar aukšti. Kiekviena to nori, o kaip išeina, taip.“

Dėl trečiosios savo žmonos, žurnalistės Jurgitos Lieponės, Arvydas po septyniolikos metų emigracijos grįžo iš Amerikos į tėvynę. O skyrybas su antrąja žmona jis pamena iki šiol, nes dėl jos netgi bandė pasitraukti iš šio pasaulio.

„Aš esu pastovesnis žmogus negu atrodo. Daugybę metų pragyvenau ir pragyvenčiau, jeigu nebūtų kažkokių asmeninių dalykų, kurių tiesiog negali pakeisti. Kitas dalykas, kad žmonės visada galvoja, jog jeigu graži, tai ji jį paliko. O jeigu negraži, tai jis ją metė. Ne visada taip yra, dažnai būna priešingai. Man buvo ir taip, ir taip“, – apie buvusias žmonas sako Arvydas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)