Neseniai iš radijo atleista Silva neslepia apmaudo jai nebuvo leista papildomai užsidirbti kitur, nors būdama radijo laidų vedėja ir gaudama tūkstančio eurų atlyginimą ji tiesiog nesugebėjo sostinėje išgyventi, augindama du vaikus.

„Radijas buvo man ne tik pramoga, tai buvo mano rimtas darbas ir mano pragyvenimo šaltinis. Atlyginimas apie 1000 eurų. Mamai su dviem vaikais Vilniuje išgyventi be šansų.

Su Skaiva vedėme laidą dvejus metus. Laida buvo ant bangos. Apie ją kalbėjo, tu jautei, gaudavai komentarų, laiškų, jausdavai žmones, kad jiems svarbi ta laida, kad jie klausosi, kad jiems patinka. Pasakodavo mūsų klausytojos, kad grįžusios su vyrais kalbėdavosi tomis pačiomis temomis, ką mes kalbėdavome eteryje. Ir kai tau praneša, kad nebereikės tavęs šitoje laidoje, ištinka šokas. Kaip taip gali būti, mes buvome visiškai ant bangos. Tikrai turėjome ištikimų savo laidos klausytojų ratą“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako moteris.

Prieš aštuonerius metus Silva buvo pasiekusi savo karjeros viršūnę. Tuomet ji su kolege Simona Bandita radijuje vedė legendinę laidą „Sisi“ bei dirbo didžėja. Tada netikėtai sužinojo, kad laukiasi. Savo kolegų nuostabai, Silva paliko darbą eteryje ir išvyko paskui septyneriais metais jaunesnį mylimąjį į jo gimtąjį miestą Klaipėdą.

Pora įsikūrė prie jūros, toli nuo sostinės šurmulio, ir, atrodytų, galėjo ramiai ir laimingai auginti vaikus. Tačiau Silva prisimena greitai supratusi, kad palikusi už nugaros visą savo gyvenimą mylimą Vilnių, draugus ir puikią karjerą – šiek tiek suklydo.

Silvos jaunesniajam sūnui buvo vos vienuolika mėnesių, kai ji susirinko daiktus, išsinuomojo Klaipėdoje būstą ir persikraustė gyventi viena su vaikais. Mieste, kurio visiškai nepažinojo.

„Eini į parduotuvę ir galvoji, ką čia pirkti, – šampūną ar duoną“, laidoje pasakoja Silva.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)