„Man yra labai liūdna dėl savo gyvenimo, kad aš nieko nepasiekiau. Kai išsiskyriau, man buvo dar blogiau“, – išskirtiniame interviu laidoje „Kasdienybės herojai“ sako dainininkė.

36-erių buvusi „Sel“ grupės narė šiandien yra vieniša. Ir nors itin sunkias skyrybas su ilgamečiu draugu Egidijumi Dragūnu Eleonora vadina vienu geriausių savo gyvenimo sprendimų, gyvenimas Londone taip pat nepasirodė itin lengvas.

Šiandien tikrai nesinori niekuo kaltinti Eleonoros buvusio mylimojo, juolab, kad ir pati Eleonora patikina, jog niekas kitas, kaip tik ji pati yra atsakinga už savo jausmus ir pasirinkimus. O pasakojimai apie grupės „Sel“ praeitį – pačios Eleonoros asmeninė interpretacija. Tačiau šiandien Eleonora sako, kad jai prireikė ne vienerių metų profesionalų pagalbos, kad užsigydytų širdies žaizdas ir susidėliotų mintis.

Vis dėlto, Eleonorai apmaudu, kad šiandien tenka pripažinti – išėjus iš legendinės grupės, niekas iš žinomų prodiuserių su ja nepanoro bendradarbiauti, tad jai neliko nieko kito, kaip tik susikrauti lagaminus ir ieškoti laimės svetur.

Ji neslepia dedanti visas pastangas dėl to, kad būtų scenoje. Tačiau daugybės metų scenoje su grupe „Sel“ – kaip nebūta. Karjerą ji pradeda tarsi iš naujo.

Kai Eleonora buvo pritariančioji vokalistė grupėje „Sel“, atrodė, kad jos gyvenimas kupinas koncertų ir vakarėlių. O dabar moteris sako, kad sveikas gyvenimo būdas, sportas ir meditacija yra jos kasdienybė. Eleonora netgi sukūrė „Projektą X“ – saviugdos mokymų platformą, skirtą padėti ir kitiems, siekiantiems asmeninio tobulėjimo.

Ar daugybė metų grupėje „Sel“ davė Eleonorai pripažinimą, pažinčių, gerą uždarbį? „Toli gražu“, – sako dainininkė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)