Liucinos ir Tado Rimgailos namai Vilniaus pakraštyje atrodo kaip kruopščiai išpuoselėta žalia augalų oazė. Šiame name vietos tiek, kad galėtų tilpti gausi šeima, tačiau prieš aštuonerius metus susituokusi pora prisipažino tik dabar subrendę jųdviejų pirmagimiui.

„Dabar labai geras laikas tapti tėvu. Tiesiog fantastiškas – darbo neturi, pinigų neturi“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinomas vyras.

Ir nors Tadas gero ūpo niekada nestokoja, vis dėl to jis prisipažįsta, kad dabar išgyvena sudėtingą gyvenimo etapą. Tadas – žinomas sportinių šokių klubo „Žuvėdra“ šokėjas, įkūręs ne vieną savo šokių studiją, buvęs vaikinų grupės „Džentelmenai“ narys, dalyvavęs televizijos projektuose, o pastaraisiais metais tapęs, kaip sako Liucina, profesionaliu renginių vedėju, todėl niekada nestojo darbo pasiūlymų.

Tačiau apie tuos šlovingus laikus dabar primena tik nuotraukomis nukabinėtos namų sienos, o Tadas pastaraisiais mėnesiais yra priverstas gyventi iš santaupų, kurios jau eina į pabaigą.

„Gerai, kad aš turiu bent kažkiek santaupų atsidėjęs, tai kol kas gyvenu iš savo lėšų, bet jei tą karantiną tęs dar metus, tai tikrai būsiu tiesiogine to žodžio prasme išlaikytinis.

Aišku, kai pats neturi kažkokių darbų, pajamų užtikrintų, tai, kad žmona užsidirba iš savo kosmetikos ar šmutkių, yra ramiau ir fainiau.

Nėra taip, kad aš būčiau supermega verslininkas, kur nuo ryto iki vakaro bandyčiau uždirbti milijoną, ir žmonai sakyčiau – tavo vieta virtuvėje“, – pasakos Tadas.

Verslininkė, desertinių „Liu patty“ įkūrėja 32-ejų Liucina sako, kad jie yra netradicinė pora. Jie buvo ne iš tų, kurie greitai po pažinties tuokiasi, po metų gimdo vieną vaikelį, o dar po dvejų – kitą.

„Aplinkiniai būtent tokio scenarijaus iš mūsų ir tikėjosi, tačiau mes nusprendėme pirma siekti karjeros, keliauti, gyventi dviese, ir įsigyti nuosavus namus“, – sako moteris ir priduria niekada dėl to nesigailėjusi, nes toks planas jų šeimai pasiteisino su kaupu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)