Tačiau jo pamiršti negali žmonės, kuriuos Paulius apgavo, skolindamasis iš jų pinigus arba daiktus, ir jų negražinęs.

Nuo lošimų priklausomą radijo laidų ir renginių vedėją po viešos išpažinties pasmerkė bičiuliai. Vadina jį aferistu ir netiki, kad iš kalėjimo jis grįžo pasikeitęs.

„Kad bus neigiamos reakcijos, aišku, aš tikėjausi. Bet tikrai ir nėjau į pokalbį tikėdamasis, kad mane žmonės pamatys per televiziją, atleis, pradės sakyti – mes tave palaikysime.

Žmonės yra nukentėję, aš jiems esu skolingas daug pinigų. Ir jeigu man būtų skolingas žmogus ir sakytų – aš tai padariau negalvodamas, ar man tai rūpėtų? Tu man esi skolingas, tu grąžink mano pinigus ir daryk ką nori“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Paulius.

„Per dvejus metus pralošiau viską – draugus, darbą, karjerą, gerą savo vardą ir tarsi to būtų mažai, patekau į teisėsaugos akiratį“, – prisipažino Paulius. Dėl šio vyro veiksmų buvo pradėti septyni ikiteisminiai tyrimai. Paėmęs prekes, kompiuterius ir fototechniką, jis pateikdavo banko pavedimo išrašą, o realiai pinigų nepervesdavo.

„Jis yra vagis ir melagis, apgaudinėjęs lietuvius ir už Lietuvos ribų“, – sako Paulių pažinoję žmonės, jo nuoširdumą laidoje vadindami vaidyba.

Paulius lošimo nesustabdė niekas – nei jau turimos skolos, nei prasidėję teismo posėdžiai. Šiandien jis ir pats nesuvokia, kaip jam galėjo šitaip aptemti protas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)