Inga patikina net ir daug pasiekusi, buvo labai nepasitikinti savimi.

„Aš kai žiūriu į tą karjeros kelią, sėkmingos moters susiformuotą įvaizdį, tai netgi tuo metu, kai buvo kažkoks pikas mano karjeroje, galvojau, kad esu neverta viso to. Kad tuoj kažkaip visi sužinos, kad be reikalo viskas įvyko. Aš beprotiškai savimi nepasitikėjau, beprotiškai. Manau, kad tai ir buvo tikriausiai viena iš tos nelaimės priežasčių.

Įsivaizduoji, koks gyvenimas, kai tu išoriškai sėkmingas, o viduje išsigandusi mergaitė. Ta situacija mane atvedė į krizę, dėl to aš sakau, kad gyvenime nebūna pralaimėjimų. Gyvenime nebūna klaidų. Gyvenime būna pamokos“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja Inga.

Palikusi samdomą darbą, Inga sukūrė ne vieną verslą. O per pastaruosius pandemijos metus įkūrė vienintelį pasaulyje moterų universitetą ir subūrė daugiau nei dešimt tūkstančių studenčių bendruomenę. Nemažai žinomų žmonių „Women of Wonder“ universitete skaito paskaitas. O Inga juos kviečia ne veltui verslininkė patikina, kad daug pasiekę žmonės turi tam tikrų bendrų bruožų.

Šiandien Inga save vadina išties laiminga moterimi namuose jos laukia trejų su puse sūnus ir mylimasis, sėkmingas Lietuvos verslininkas. Tačiau karjeros aukštumų tiesiogiai su laime Inga nesieja ir šiandien nori papasakoti, koks nelengvas buvo jos kelias į dabartinį gyvenimą.

Pasiekusi karjeros aukštumų Inga teigia patyrusi didelę vidinę krizę. Ir prireikė net septynerių metų, kol Inga vėl pradėjo džiaugtis gyvenimu. Prisimena ko tik nebandė ir meditacijų, ir tylos stovyklų, kuriose turi dešimt dienų neištarti nė žodžio, kol rado gyvenimo balansą. „Tik niekada nekeiskite savo gyvenimo kardinaliai“, kitiems pataria Inga.

Inga patikina mokslai „Women of Wonder“ universitete labai skiriasi nuo kitų mokymo įstaigų. Čia studentės neišmoksta specialybės, bet gilinasi į kitus įgūdžius, be kurių, pasak Ingos, šiais laikais karjeros nepadarysi.

Inga neslepia per pandemiją vystyti naują verlą buvo rizikinga ji investavo išties nemažai savo šeimos santaupų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)