„Aš tiesiog netikėjau, kad mane gali paimti, nuteisti, išsiųsti į koloniją, uždaryti. Man tai atrodė nerealu, išskirtiniame interviu laidoje „Kasdienybės herojai“ papasakoja Paulius. Per dvejus metus pralošiau viską draugus, darbą, karjerą, gerą savo vardą ir tarsi to būtų mažai, patekau į teisėsaugos akiratį“.

„Tuomet spauda tiesiog draskė mane ir mano gyvenimą viešai“, prisimena Paulius.

„Iš esmės, aš nežinau, kodėl taip nutiko man. Aš eilę metų vaikščiojau į užsiėmimus su psichologais ir mes labai smulkiai narstėme tą mano gyvenimo etapą, kodėl taip atsitiko, kodėl aš nejaučiau atsakomybės, kada reikėjo. Buvo labai keista, nes aš tiesiog netikėjau, kad mane gali paimti, nuteisti, išsiųsti į koloniją, uždaryti. Man tai atrodė nerealu“, sako praeityje žinomas vyras.

Daug metų Paulius Bukauskas dirbo renginių organizatoriumi. Jaunas vyras buvo itin vertinamas ir kaip renginių bei radijo laidų vedėjas. Paulius patikina - fortūna jam šypsojosi - sekdavosi viskas, ko jis tik imdavosi.

Paulius ir pats neprisimena, kaip pradėjo lošti azartinius žaidimus.

„Per dvejus metus pralošiau viską draugus, darbą, karjerą, gerą savo vardą ir tarsi to būtų mažai, patekau į teisėsaugos akiratį“, sako Paulius. Dėl šio vyro veiksmų buvo pradėti septyni ikiteisminiai tyrimai. Paėmęs prekes, kompiuterius ir fototechniką, jis pateikdavo banko pavedimo išrašą, o realiai pinigų nepervesdavo.

Paulių teisė ne vieną kartą, kol galiausiai 2018-aisiais jis buvo pasiųstas į kalėjimą. Prislėgtas didelių skolų Paulius bėgo į Airiją, bet ten buvo suimtas, ir svečioje šalyje kalėjo vienerius metus, visą laiką vienutėje, o vėliau buvo pargabentas į Lietuvos kalėjimą.

Paulius savo nusikaltimų neteisina ir už juos prisiima visą kaltę.

Tačiau kodėl jam sunkiai sekasi pradėti gyvenimą iš naujo?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)