Nors jis neslepia – buvo merginų, kurios Visagine jo grįžtančio laukdavo ištisus mėnesius: „Kai sieki kažkokios svajonės, pastoviai nerviniesi. Aš visada buvau piktas ant savęs, kad neišeina. Kiekvieną dieną stengiesi. Dabar esu atsipalaidavęs, truputį kitaip vertinu gyvenimą. Galiu tik pasakyti, kad atsiprašau tų, kuriems tikrai nelengva su manimi buvo.“

Šiandien Jevgenijus neslepia gyvenantis nebe vienas – savaitgaliais, po darbų, iš sostinės čia grįžta jo mylimoji.

„Mes labai seniai draugavome, kaip tik tada, kai prasidėjo pirmi rezultatai. Mes draugavome nemažai metų, bet išsiskyrėme. Mano iniciatyva buvo, nes mūsų santykiai pasiekė tašką, kai reikėjo kurti šeimą. Aš pasakiau, kad aš ne viską padariau sporte. Turbūt blogai padariau. Mes visada palaikydavome gerus santykius. Po to buvo daug kitų pažinčių, ir vis tiek po tiek laiko, po sudėtingų situacijų gyvenime pradedi kitaip vertinti žmones. Aš supratau, kad ji ir buvo tas mano artimas žmogus. Neseniai pradėjome vėl draugauti ir gyventi. Turbūt viskas bus gerai. Jeigu viskas bus gerai, tada ir išgirsite ir apie vestuves“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinomas vyras.

Namuose glaudžiantis prie šono savo katę, Jevgenijus patikina jau labai norintis šeimos.

„Prioritetai keičiasi, aš gyvenau daug metų su tokia idėja, kad sportas yra mano gyvenimo viršūnė, ir jis man atneš tą laimę. Bet kada aš laimėjau tuos medalius, galiu pasakyti, nebuvo to džiaugsmo. Gal tik apmaudas, kad likau be svajonės.

Dabar, kaip bebūtų, vis tiek svajoju apie šeimą, svajoju apie vaikus, labai myliu vaikus“, – sako pašnekovas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)