Patrikas vos vakar grįžo iš Afrikos, ir savo telefone parodo mums, kaip gi ten atrodo deimantų kasyklos. Restoranai Patrikui tėra pramoga, ar netgi prestižo reikalas – turėti vietą, kur gali pakviesti klientus išgerti kavos. „Tačiau negalime nė lyginti, kiek uždirbame iš deimantų, ir restoranų“, – patikina Patrikas, ir pažadėjo gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ atskleisti ne vieną savo sėkmės paslaptį.

Patrikas tik šypsosi pavadintas auksinio jaunimo atstovu, paveldėjusiu verslą iš garsios ir turtingos mamos Danas Ribas. Nes iš tiesų jų šeimos istorija yra visai kitokia.

Patrikas gimė Lietuvoje, lietuvės iš Skuodo ir žydo šeimoje, tačiau kai jam sukako penkeri, šeima išvyko gyventi į Izraelį. Tačiau tėvo pažadai apie geresnį gyvenimą svetimoje šalyje greitai subliuško. Vos po trijų mėnesių tėvas paliko šeimą svetimoje šalyje, išvyko gyventi pas kitą moterį, ir niekada nebepadėjo savo vaikų mamai. Likusi su dviem sūnumis – penkerių ir dešimties berniukais, Dana Ribas Izraelyje pradėjo gyvenimą iš naujo.

Iš vaikystės Patrikas atsimena tik nuolatinį vienatvės jausmą – mama turėjo dirbti itin daug, kad galėtų išgyventi brangiame mieste Tel Avive.

„Atsimenu, kai man buvo gal 6 metai, aš norėjau būti magu, kad pakeisčiau viską į auksą. Kad tiesiog būtų už ką normaliai pavalgyti“, – prisimena laidos herojus.

Dvylikos Patrikas jau galėjo įnešti savo indėlį į šeimos biudžetą. O tiksliau – jam nebereikėjo prašyti mamos pinigų asmeninėms išlaidoms. „Šiandien gailiuosi tik vieno – kad pradėjau dirbti dvylikos, o ne aštuonerių“, – sako P. Ribas.

Nuo vaikystės kalbas apie deimantus nuolat girdėjusiems Patrikui ir jo broliui Alonui atrodė savaime suprantama, kad jie įsilies į šeimos verslą.

Patrikui yra normalu dirbti iki vidurnakčio ir kol yra jaunas nesijaudina, kad neturi jokio asmeninio gyvenimo. Patrikas turi biurus ne tik Lietuvoje, tačiau ir Izraelyje bei Kanadoje, o kiekvieną mėnesį skrenda dar ir į Indiją bei Ameriką.

Patrikas šiuo metu yra vienišas ir, atrodo, galėtų būti populiarus jaunikis, tačiau jis patikina nesulaukiantis daug merginų dėmesio. Paprasčiausiai dėl to, kad nesilanko jokiose jaunimo mėgstamose miesto vietose.

Tai ką jis veikia laisvalaikiu? Nustebsite.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)