Interneto platformos „Šokoladas sielai“ įkūrėja Rūta Banionytė lietuviams labiausiai pažįstama iš pamokų, kaip suvilioti vyrą, kaip būti moteriška ir apskritai sėkminga moterimi. Moterų įkvėpėja ir pati visuomet spinduliuodavo pasitikėjimą savimi ir neslėpė – jai gyvenime sekasi.

Rūta ne kartą viešai pasakojo įsimintiną savo gyvenimo istoriją – kaip Amerikoje buvo ištekėjusi už milijonieriaus ir pabėgo iš jo sukurto auksinio narvelio, kaip dirbo modeliu, o vėliau grįžusi į Lietuvą viena augino dukrą ir kūrė gyvenimą iš naujo. Tačiau šiandien Rūtą pamatysite visai kitame amplua – atvirą ir pažeidžiamą.

Rūta ir keletą metų jaunesnis jos sužadėtinis, marketingo specialistas Mindaugas Šebelskis kartu jau kone dešimtmetį. Iš pirmosios santuokos Rūta turi vienuolikametę dukrą, bet pora neslepia labai norėję dar vienos atžalos. Tačiau šiandien Rūta prisipažįsta susidūrusi su baisiu medikų požiūriu, kai pastojo būdama 42-ejų.

„Man atrodo, kad moteris apie 40, tai dar pats žydėjimas. Bet Lietuvoje, jei tau – 43, tai vos ne klubo sąnarius keiti.

Taip, yra toks požiūris. Kai norėjome susilaukti vaikučio ir ėjome pas gydytojus, labai nesmagių dalykų prisiklausėme, buvo labai nejauku. Toks bendras požiūris – jeigu moteris gimdo 42, ji nurašoma į kitą kategoriją“, – sako žinoma moteris.

Rūta neslepia – trijų mėnesių mažylė Kamila porai – tarsi Dievo dovana. Pastaruosius keletą metų ji su mylimuoju Mindaugu gyveno laukimu. Tačiau džiaugsmingas nuotaikas keitė liūdesys – Rūta patyrė tris nesėkmingus nėštumus ir jau buvo nuleidusi rankas. Bet tuomet pastojo dar kartą.

„Buvome nusistatę prieš dirbtinį apvaisinimą, nors dabar manau, kad gal ir be reikalo“, – sako Rūta.

Rūta internete dalijasi ne tik patarimais, kaip puoselėti moteriškumą, tačiau ji atvirai pasakoja ir savo gyvenimo istoriją – kaip jauna išvyko į Ameriką, kaip gyveno su gerokai vyresniu milijonieriumi. Rūta šiandien sako niekada nesiekusi būti mokytoja – ji tenorėjo su kitomis moterimis pasidalinti savo patirtimi. Tačiau jos video, kaip suvilioti milijonierių, supykdė ne vieną žinomą turinio kūrėją – apie Rūtą sukurti keli pašaipūs filmukai, kurie tapo nemažiau populiarūs, nei pačios Rūtos kuriamas turinys.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)