Jau kurį laiką socialinių tinklų žvaigždėms prognozuojama neilga šlovė, neva kaip greitai influenceriai išpopuliarėjo, taip greit ir nustos dominti visuomenę. Tačiau Simona sako, kad niekada ir nesiekė būti žinoma, o lietuvių dėmesį internete atkreipė tik susilaukusi trynukų. Tačiau dabar – jos aukso amžius. Ir dėl staigaus dar visai naujo verslo suklestėjimo šiandien Simona gali padėkoti savo sekėjams.

Jei ne visi ir prisimena Simonos Lipnės pavardę, apibūdinus ją tiesiog kaip trynukų mamą, lietuviai prisipažįsta, kad kažkur tikrai yra ją matę.

Simona neslepia – žmonių, kurie jos nemėgta, yra taip pat nemažai, ir jie realiai yra moteriai pakenkę: „Buvo momentas, kai man ir finansiškai stipriai pakenkė, pavyzdžiui, esu praradusi kontraktą už 7 tūkst. eurų. Vien dėl to, kad buvo piktų žmonių, kuriems buvo labai pavydu ir pikta, kad aš tapau vieno ženklo ambasadore. Jie sugebėjo taip padaryti, kad aš praradau tą kontraktą.“

Per pirmąjį karantiną pavasarį, sėdėdami namuose Lipniai nusprendė įkurti šeimos parduotuvę. Vos per aštuonis mėnesius jų verslas taip užaugo, kad teko atidaryti dvi parduotuves Vilniuje, vieną – Kaune, o net tūkstantį prekių namams siūlanti internetinė parduotuvė per dieną parduoda ir po penkis šimtus prekių. „Manėme, kad dirbsime patys, tačiau dabar suktis vos spėja trylika mūsų darbuotojų“, –sako Simona.

32-erių Simonos vyras Mindaugas, draudimo kompanijoje pradirbęs trylika metų ir užėmęs vadovo pareigas, dėl nuosavo verslo nusprendė palikti samdomą darbą. Simona teigia, kad dirbti sau –didesnis malonumas, nors ir sunkumų dabar išties daugiau.

Šiandien Simona neslepia – kad ir kaip vadinamieji influenceriai būtų kritikuojami, žinomumas jai atvėrė labai daug durų. Tačiau Simona sako, kad jų su vyru istorija galėtų būti neblogas pavyzdys jauniems žmonėms, kurie abejoja savo sėkme, nes neturi pasiturinčių tėvų, pažinčių ar palaikymo. „Mes viską kuriame patys, stengiamės iš visų jėgų ir labai daug dirbame“, – sako Simona.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)