Atvykusi į interviu, Donata vis tikrina savo telefoną, ar neras praleisto, pavyzdžiui, kokio nors Seimo nario skambučio. „KK2“ televizijos laidoje dirbanti moteris nėra tipinė žurnalistė, formaliai užduodanti klausimus rimtiems valdžios vyrams. Donata dėl smagaus reportažo nesikuklina ir į Petro Gražulio miegamąjį užeiti, ir pasiūlyti parlamentarui kartu pagulėti jo lovoje.

Šiandien Donata prisipažįsta dėl smagaus televizinio siužeto nesikuklinanti ne dėl to, kad jai labai norėtųsi atkreipti žiūrovų dėmesį, – moteriai šis darbas itin svarbus, juk jau šešerius metus ji viena išlaiko savo šeimą – sūnų ir vyrą.

„Ir iki šiol dar išlaikau, nes mano vyras tik ką atsidūrė laisvėje ir įsivažiuoti nėra taip paprasta ir lengva. Ypač dabar, kai karantinas, visiems sudėtinga. Bet taip, daugiau nei 6 metus aš viena išlaikiau savo šeimą ir nematau, nei kuo čia didžiuotis, nei ką. Kadangi aš pati pasirinkau tokį kelią, tai man atrodė – išgyvensime, visko gyvenime būna. Tuos 6 metus dirbau ir vargau viena. Dabar viliuosi, kad ateis laikotarpis, kai aš galėsiu šiek tiek pasimėgauti laisvesniu režimu, galbūt vyrui pasiseks.

Dabar, karantino metu, ponais būti nereikia, griebsimės bet kokio darbo, kokį tik pasiūlys gyvenimas. Kiekvienas darbas yra geras, garbingas, svarbiausia – kabintis, megzti ryšius. Visur bandysime“, – sako Donata.

Žinoma moteris – apie tai, ką reiškia su kūdikiu ant rankų vienai išlaikyti visą šeimą ir kokį visuomenės spaudimą teko atlaikyti, pasirinkus šešerius metus laukti ne kartą teisto savo vyro.

Kaip Rolandui sekasi išėjus iš kalėjimo ir apie ką šeima dabar svajoja?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (335)