„Aš esu tokia moteris, kuri gyvenu be buities“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako advokatė.

Dvi dukras su vyru politiku ir buvusiu Seimo nariu Rimu Antanu Ručiu užauginusi moteris neslepia, kad be auklių pagalbos to nebūtų padariusi, o ir dabar Ručių namuose nuolatos apsilanko namų pagalbininkė, kuri gamina maistą ir tvarko namus.

„Dažnai valgome restoranuose, dažnai pas mus būna padaryta valgyti namuose, viskas sutvarkyta. Nežinau, iš tiesų, jeigu man reikėtų dar tvarkyti namus, gal būtų truputėlį sudėtinga. Nors moterys ir sugeba viską“, – sako Aušra.

Ručiai nekartą buvo įtraukti į Lietuvos milijonierių sąrašą. Tačiau kad ir kaip gerai būtų sekęsi jos vyrui, Aušra patikina niekada negalvojusi būti tiesiog vyro išlaikoma namų šeimininke.

Žinomai kaunietei 58-eri, tačiau ji nė neketina lėtinti gyvenimo tempo. Nors advokatės diena itin įtempta, keliasi Aušra dar neprašvitus.

Aušra baudžiamosiose bylose nesibodi ginti ir itin blogai visuomenėje vertinamų asmenų – žiauriais nusikaltimais pagarsėjusių Kauno nusikaltamo pasaulio atstovų ar buvusio parlamentaro Kęstučio Pūko, apkaltinto seksualiniu priekabiavimu: „Tokio jausmo kaip gailestis aš neturiu. Aš niekada neįsijaučiu į klientą, nesusitapatinu su juo. Iš tiesų, darbo pradžioje buvo tokios situacijos, kai tu gini žmogų, tau kažkas nepasiseka arba gauna bausmę. Dar seniau būdavo ir mirties bausmė, man teko tokioje situacijoje būti, kai buvo priimta mirties bausmė mano klientui. Tiesiog tu atsibundi kokią 2 val. nakties ir pas tave mintyse kirba begalė reikalų, kodėl čia taip.“

Dėl savo išskirtinės išvaizdos Aušra Ručienė yra sulaukusi ir ne itin pozityvaus dėmesio. Žurnalistams neretai užkliudavo gili Aušros iškirptė teismo salėje, ar įspūdingi aukštakulniai. Tačiau nepaisant to, Aušra niekada nesiteisino dėl savo įvaizdžio, jo nekeitė ir netgi priešingai – šiandien ji sako: „Daili išvaizda mano ginklas, ir ji padeda absoliučiai kiekvienai tai supratusiai moteriai, ką ji bedirbtų“.

„Neprisimenu, kad dėl mano išvaizdos kas būtų nerimtai į mane žiūrėjęs teismo salėje“, – patikina advokatė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)