Ji sako tiesiai šviesiai: „Grožio dėka savo gyvenime pasiekiau labai daug. Ir taip, aš mažiausiai valandą laiko sau skiriu kiekvieną rytą. Aš manau, kad moteris turi būti visur moteris. Aš tiesiog mėgaujuosi gyvenimu“.

Paklausta, ar jai nėra tekę išgirsti kandžių replikų, neva šita gražuolė nieko neišmano, Aušra nesiteisina – buvo visko.

„Žinote, yra tokia taisyklė – sutinka pagal išvaizdą, palydi pagal protą. Tai yra mano gyvenimo kredo. Visada, kai tave pamato, galvoja – dažyta blondinė, ką jau tu čia tokio gero pasakysi, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako advokatė. – Suprantama, yra darboholikai žmonės. Aš irgi turiu tokių pažįstamų, kurie nuo ryto iki vakaro dirba, ir moterys kartais nespėja ir galvos išsiplauti, ir taip toliau. Aš taip kartais sėdžiu ir žiūriu – ar tai sunku, galiausiai atsikelti pusę penkių. 20 minučių pakišti galvą po kranu ir tiesiog išsispręs visos problemos. Ir atrodysi padoriai.

Juk nebūtina į savo išvaizdą, aprangą investuoti labai didelių pinigų. Šiandien gali labai gražiai, kukliai ir elegantiškai atrodyti ir be to. Net ir tų aukštakulnių tu gali užsisakyti, kurie yra tikrai nebrangūs, bet tavo išvaizda iš karto visiškai kitaip atrodo, tas tavo įvaizdis visiškai kitoks.

Aš niekad neužmiršiu mūsų pažįstamų reakcijos, kai mes ilsėjomės užsienyje kartu ir kažkur ėjome. Jie sako – o tu ką, su aukštakulniais eisi? O aš sakau – o ką, būna ir kitokių batų? Jie jau gal 10 metų juokiasi iš mano tokio posakio. Bet kitokių batų aš beveik neturiu.“

Aušra neslepia labai save mylinti ir nieko sau negailinti. Jos manymu, moteris, jei tik yra galimybė, bet dešimt procentų nuo savo algos turėtų skirti grožiui.

„Pavyzdžiui, man vakar nutiko toks nelaimingas atsitikimas. Rakinau savo kontoros duris, o visada krepšyje, šalia bylų laikau kvepalų buteliuką. Ir tiesiog jis pakrypo ir iškrito mano kvepalai iš antro aukšto. O ten buvo pilnas buteliukas, tai va jau 500 eurų turiu neplanuotų išlaidų.

Bet iš tiesų, advokato darbe tos įvaizdžio detalės yra labai svarbios. Tai ir automobilis, kontora, tavo išvaizda – turi parodyti, kad tu esi sėkmingas advokatas. Tos investicijos atsiperka“, – sako Aušra.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (300)