Prieš metus teismas nutraukė Agnės ir jos buvusio sutuoktinio Manto santuoką. Nors dabar ji poruojama su vienu jaunu vyru, apie savo gyvenimo mylimuosius žinoma moteris turi griežtą nuostatą.

Jau keletą mėnesių jos socialiniuose tinklų gerbėjai ją mato laiką leidžiančią ir keliaujančią su dvylika metų jaunesniu modeliu Mariumi, tačiau dėl pokalbių apie jos gyvenime buvusius ar esančius vyrus Agnė turi griežtą nuomonę. Tiksliau, taisyklę kalbėti ir visuomenei pristatyti tik tuos vyrus, už kurių yra ištekėjusi.

„Taip tikrai yra, nes aš turbūt visuomenei esu pristačiusi du vyrus. Man atrodo, kad vestuvės yra toks aktas, kada tu visuomenei pristatai, kad aš pasirinkau šitą žmogų iš visų, jis yra dabar mano šeima oficiali. Nors nesumaišykite, aš tikiu, kad šeima yra nebūtinai susituokę žmonės. Ir čia nėra kažkokia taisyklė. Bet man taip atrodė, kad verta tik tokius vyrus pristatyti“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Agnė.

Šešerių sūnų Leoną auginanti Agnė patikina niekada nebuvusi supermamytė, kuri skaičiuotų, kiek kąsnių vaikas suvalgė: „Aš tam paprasčiausiai neturiu laiko. Tačiau draugai sako, kad esu labai griežta mama.

Ar mes dar išgirsime apie trečias Jagelavičiūtės vestuves?

„Aš visiškai nestatysiu sau jokios sienos, į kurią galėčiau atsidaužti. Norėsiu – tekėsiu, nenorėsiu –netekėsiu. Man nieko nereikia atsiklausti. Bet aš turiu teisę į bažnytinę santuoką, nepamirškite, nes pirmoji mano santuoka anuliuota, – sako Agnė ir patikina niekada nebuvusi ta, kuriai būtinai reikėtų peties, į kurį galėtų atsiremti. – Aš jaučiuosi puikiai, nes skyrybos neįvyksta per dieną. Skyrybos vyksta ilgai. Tai yra be galo baisus procesas ir jis baisiausias ne tada, kai rašotės popierius, o tada, kai tai tęsiasi. Palengvėja, kai tu išeini iš traumuojančios situacijos, iš tos, kur du žmonės tapo nelamingi kartu ir jiems labai liūdna dėl to. Ir žmonės skaudina vienas kitą iš tokio žmogiško pykčio. Kai to nebelieka, tau pasidaro daug geriau.“

„Vaikščioti su viena šukuosena ar kasdien valgyti kotletus – ne man“, – sako Agnė, tačiau tuoj pat patikina - tai visai nereiškia, kad ji nemėgsta pastovumo santykiuose, ir save vadina šeimos žmogumi. „Iš vyro man reikia labai mažai“, – sako žinoma moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)