Keturiasdešimtmetis vyras šiandien sėdasi priešais kameras papasakoti, kodėl būdamas pasiturinčios šeimos atžala ir padaręs puikią karjerą Jungtinėje Karalystėje, jis prieš metus atvyko gyventi į mūsų šalį, nors ir tenka iš čia keliskart per mėnesį skraidyti į Londoną operuoti savo pacientų.

Pirmą kartą Jamil į Lietuvą atvyko dar prieš 22 metus – Kaune jis baigė medicinos studijas. 4000 dolerių už studijas jo šeimai nepasirodė didelė suma – Vakarų Europoje jos būtų atsiėjusios gerokai brangiau. Jamil kilęs iš pasiturinčios libaniečių šeimos – mama turi draudimo įmonę, o tėvas yra universiteto dėstytojas, tad Jamil šiandien už tai, ką turi, labiausiai dėkingas savo tėvams, kurie skyrė itin daug dėmesio ir pinigų jo ir trijų seserų mokslams.

„Aš tapau plastikos chirurgu, o seserys – advokatė, gydytoja, ir trečia baigė verslo studijas. Visi susikūrėme labai gerus gyvenimus ir tai yra tik mūsų tėvų nuopelnas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako J. Hayek.

Nors tuomet, kai Jamil pradėjo mokytis, Libane buvo ką tik pasibaigęs karas, visi keturi vaikai lankė ko gero geriausią šalyje tarptautinę Amerikos mokyklą, o vėliau studijavo geruose universitetuose.

Kai Jamil buvo vos 22-eji, jis slapta susituokė su dvejais metais jaunesne lietuve Agne. „Tėvai nenorėjo, kad tuoktumėmės net mokslų nepabaigę, bet mes buvome be proto įsimylėję“, – sako Jamil. Tačiau šiandien pora augina tris vaikus ir skaičiuoja jau aštuonioliktas vestuvių metines.

Baigęs medicinos studijas Lietuvoje, Jamil išvyko jų tęsti ir dirbti į Londoną. Ir jam puikiai sekėsi. Gydytojas patikina – ten grožio operacijos bent du kartus brangesnės, nors plastikos chirurgai gerai gyvena ir ten, ir čia.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)