35-erių Rolandas jau baigia savo kaip profesionalaus krepšininko karjerą, ir šiuo metu dirba treneriu, turi sportinių drabužių gamybos įmonę bei neria į statybų verslą.

Goda Alijeva yra žurnalistams užsiminusi, kad Rolando mokamų alimentų užtenka tik porą kartų apsipirkti parduotuvėje. Pasak jos, krepšininkas moka vos po 150 eurų vaikui. Tuo tarpu Rolandas patikina, kad pats daug laiko praleidžia su vaikais.

Alijevams išsiskyrus, gyvenimas nenurimo. Prieš metus Rolandui teko baudžiamojoje byloje tapti kaltinamuoju – buvusi žmona padavė jį į teismą dėl įsilaužimo į jos socialinius tinklus bei elektroninį paštą, siekiant jai pakenkti. Rolandas byloje buvo išteisintas, tačiau neslepia – tauta jį nuteisė dar nesulaukę teismo sprendimo.

„Įrodžiau visiems, kad tai yra šmeižtas, pasakyta yra neteisinga informacija. Aš tik gyniau savo teisę, aš nieko nei teisiau, nei kaltinau, nors galėjau eiti ir kaltinti. Nes kai parašo pirminį straipsnį, kad kaltinamas įsilaužimu į socialinius tinklus, tave iš karto nuteisia, tau nereikia nieko net teisintis, tu jau nuteistas.

Galbūt man skaudžiausia tai, kad tai buvo pinigų kišimas į nieką, advokatams ir t.t. O galėjau tuos pinigus panaudoti savo vaikams“, – sako Rolandas.

„Krepšininkas jis nebuvo labai žinomas, o tapo žinomu tiktai tapęs Godos Sabutytės vyru“ – kaip šią frazę iš buvusios žmonos išgirdęs, reagavo krepšininkas ir verslininkas Rolandas.

Ir kuris iš poros finansiškai nukentėjo po skyrybų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)