Žinomas vyras nesiima spręsti, kas jį tėvynėje labiau išgarsino – krepšinis ar prieš vienuolika metų įvykusi santuoka su tuo metu neabejotinai vienos populiariausių merginų grupių „69 danguje“ nare Goda Sabutyte.

Šiandien Kaune gyvenantis Rolandas neslepia, kad po devynerių bendro gyvenimo metų sužlugusi santuoka buvo jam skausminga. Krepšininkas sako, kad negalima pateisinti bažnyčioje duotos priesaikos sulaužymo, net jei ir gyvenimas porai pateikia išbandymų.

„Iš savo pusės aš padariau viską, kas įmanoma, maksimaliai sau įrodžiau, kad galiu pasikeisti, – sako Rolandas. – Aš savimi patenkintas buvau kaip vyras santuokoje ir aš žinau, koks esu tėtis. Reikia klausti, ar tam žmogui tikau, ar netikau, tai yra visa esmė.

Aš tikiu kitais dalykais, aš tikiu procesu, kai tu eini į bažnyčią ir prisieki prieš Dievą, aš tikiu, kad tu ir prisieki visam gyvneimui. Jei jis krenta, jam padeda pasikelti, jį paragini ir taip toliau. Tu visada būsi šalia. Tau nerūpi jokia pertrauka, jokie žmonių pasakymai. Mane taip auklėjo. Aš taip gyvenau. Jeigu žmogus kitaip kažkaip mąsto... tai ne mano pasaulis, aš nesuvokiu to.“

„Dirbi kaip arklys, išleidi kaip asilas... Kai sutikau buvusią žmoną, baigėsi mano taupumai“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Rolandas. Šiandien krepšininkas – atvirai apie gyvenimą po skyrybų, taupymo ypatumus, ir kaip buvusios žmonos Godos Alijevos apkaltintas jis jautėsi, kai teko sėstis į teisiamųjų suolą?

Ar R. Alijevas vis dar vienišas? Ir kokius reikalavimus jis kelia būsimai išrinktajai?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)