Iš mūsų gavusi komplimentą dėl gražios aprangos, Ugnė patikina šiandien nuo galvos iki kojų vilkinti dizainerės Ramunės Piekautaitės naujausios kolekcijos drabužiais. Teisininkė, sėkmingo verslininko žmona visuomet domėjosi mada ir galėjo sau leisti įsigyti kokių tik nori žymiausių dizainerių drabužius, tačiau tik su dideliu liūdesiu apžvelgdavo vitrinas. Jos dydžio drabužių niekas nesiūdavo.

„Būdavo liūdna“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisimena Ugnė.

Ugnė sako buvusi normalaus sudėjimo vaikas – žandukai suapvalėdavo tik po vasaros pas močiutę kaime. „Kai blogai jausdavausi ir ilgėdavausi tėvų, močiutė iškart pasiūlydavo gardaus maisto“, –prisimena Ugnė. Ir taip kas metus svoris vis didėjo.

Ugnė patikina – daugiausiai svorio ji priaugo laukdamasi trijų savo vaikų, kurio atsikratyti nepavyko ir atžaloms gimus.

Sulaukusi 35-erių nedidelio ūgio Ugnė svėrė per 120 kilogramų. Jos šeima turi namus ne tik Klaipėdoje, bet ir Olandijoje, tad lietuvė didelių dydžių drabužius visuomet pirkdavo užsienyje. Ir tik numetusi daug svorio, moteris išdrįso lūpas pasidažyti raudonai.

Numetusi 75 kilogramus, dabar 42-ejų Ugnė sveria 49 kilogramus ir negali patikėti, kad jai tinka net mažiausio dydžio drabužiai. Ugnė neslepia – kūno pokyčiai taip pakeitė jos gyvenimą, kad moteris metė teisininkės darbą, baigė dietetikos studijas ir pati pradėjo konsultuoti žmones mitybos klausimais.

Moteris sako, kad didelių įmonių vadovų žmonos taip pat turi dalyvauti verslo susitikimuose ir savo įvaizdžiu bei bendravimu sutuoktiniams gali padėti, arba priešingai.

Kaip reprezentuoti sėkmingą vyrą užsienio šalyse, kai turi atrodyti idealiai, kalbėti apie sveiką gyvenimo būdą, o sveri 124 kilogramus? Ugnės istorija įsimins ne vienam.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)