„Ta moteris laiko va šitaip užsmaugusi, neleidžia net pažiūrėti į kitą pusę“, – sako verslininkas.

„Iš šių santykių nieko nesitikiu“, – tiesiai šviesiai gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Andrius. „Matote, po tų antrų skyrybų aš supratau, kad gyvenime reikia gyventi šia diena, nieko nesitikėti per daug, tada neteks nusivilti. Kai dedi dideles viltis, įdedi širdį, išeina taip, kaip išeina, ir tau reikia nusivilti ir jaudintis.

Tikrai neslėpsiu: antros skyrybos man buvo skausmingos ta prasme, kad labai nerimavau, labai išgyvenau, buvo skaudu, iš tikrųjų nenorėčiau to pakartoti, todėl, kalbant apie naujus santykius, stengiuosi taip neimti visko į širdį, nesitikėti, nekurti kažkokių rožinių planų.

Aš manau, kad ne tik moteris, abu turi vienas kito pavydėti, turi vienas kitu rūpintis, turi priekaištauti. Jeigu, žinokite, viskas yra labai gerai, labai gražiomis spalvomis nupiešta, tai labai laikina. Aš manau, kad pykčiai, pavydas, nepasitenkinimas yra neatsiejama meilės dalis. Jeigu to nėra, vadinasi, kažkas negerai. Ir jei sako „mes niekada nesipykstame“, tokie santykiai veda į niekur.“

Andrius neslepia – jo ir studentės Erdvilės santykiai primena meksikietišką serialą. Susipykus jų namuose garsiai trankomos durys, o ir pykstamasi bei taikomasi nuolatos.

Šiandien verslininkas sako ne veltui esantis toks atsargus dėl santykių. Jis patikina, jog skyrybos su buvusia žmona Monika Kvietkute jam buvo itin skaudžios.

Andrius šiandien prisiima nemažai kaltės dėl įvykusių skyrybų, todėl dabar su nauja mylimąja Erdvile bando bendrauti kitaip.

Ar tikrai kas rytą Andrius skuba į sporto salę? „Kad neatsilikčiau nuo savo jaunų gyvenimo partnerių“, –sako laidos herojus.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (391)