„Aš buvau graži moteris. Kai eidavau į klubus, niekada nemokėdavau už jokį įėjimą, manęs ten laukdavo“, – gyvenimo būdo laidoje sako Rasa, tik dabar, kai jau dvejus metus nevartoja narkotikų, pasiryžo papasakoti dramatišką savo gyvenimo istoriją.

„Buvau ta stereotipinė, graži moteris, ilgais plaukais, suknelės, aukštakulniai batai, pasikvėpinusi, pasidažiusi. Žinote, žmonės tave kitokią mato, jie nežino, kas čia. Jie galvoja, kad visai gerai. Aš susitikdavau žmones, draugus, vyrus, pažįstamus, kurie mane imdavo į įvairiausias kompanijas, mes vartodavome, taip atsirado skolos, nes aš skolindavausi pinigų, žmonės manimi tikėdavo. Juk aš turėjau labai brangių drabužių ir rengdavausi prabangiai. Sudariau sėkmingos merginos įvaizdį“, – sako laidos herojė.

Pradėkime nuo 34-erių Rasos vaikystės. Kauno rajone augdama mergaitė patyrė daug skausmo. Šiandien ji neabejoja – namuose buvo daug konfliktų ir smurto galbūt ir dėl to, kad Rasos tėvai patys augo nepritekliuje, stokodami meilės. Rasos mama užaugo vaikų namuose, o tėvas – su seneliais, nes mama jo neaugino.

„Mano tėvai nemokėjo gyventi šeimoje, nes nežinojo, kaip ta šeima išvis gali atrodyti“, – teisindama tėvus sako Rasa.

Ji patikina daugybę metų pykusi ant savo giminių, kurie jai, tuomet dar mažai mergaitei, nepaaiškino kas vyksta – kad būna ir kitoks gyvenimas, kur namuose nesimušama, negrasinama ir negirtuokliaujama.

Palikus tėvų namus ir pradėjus savarankišką gyvenimą, Rasos gyvenimas, deja, nepagerėjo. Širdyje buvo daug nerimo, todėl ji ieškojo būdų, kaip bent mintimis pabėgti nuo kasdienybės. Įniko į psichotropinius vaistus, o vėliau – ir kokainą.

Pasiekusi visišką dugną, Rasa išsigando, kad iš tiesų gali numirti. Todėl pradėjo mažinti dozes ir įsivedė labai griežtą dienos rutiną, kuri, kaip dabar sako, ją ir išgelbėjo.

Kodėl Rasa sako, kad šiandien jaučiasi tarsi alkana, tarsi laikydamasi dietos?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)