Daugelis scenos žmonių per karantiną gyvenimo didžiulėje baimėje, nes patyrė rimtų finansinių nuostolių, bet Leonardas patikina nuo pavasario iki šiol esantis labai užsiėmęs vyras netoli Vilniaus įsigijo apleistą vienkiemį, ir stato sodybą.

„Į interviu išlėkiau palikęs pusiau neobliuotą stalą, kurį pats gaminu iš medžio rąstų“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako aktorius.

Nors Leonardas iš pažiūros atrodo visuomet nestokojantis geros nuotaikos, aktorius prisipažįsta prieš kelerius metus sirgęs depresija. Prieš penkerius metus jis su žmona atrado egzotišką Indonezijos salą Balį, ir visą šį laikotarpį ten praleido itin daug laiko. Tačiau Leonardas sako, kad apsigyvenus saloje jis patyrė toli gražu ne tik teigiamų emocijų.

„Neturiu kantrybės degintis arba gulėti prie baseino. Mes pusę metų keliavome po Aziją, o kelionė sustojo Balyje, nusėdome, galima taip sakyti. Dukrą palydėjome į tarptautinę mokyklą ir viskas. Gali sau gulėti prie baseino, degintis ir panašiai. Bet man reikia veiklos, aš esu kūrybos žmogus. Stebėti gamtą ir vien tiktai kalbėti ar bendrauti, man to neužtenka, man reikia realizuoti save kažkokiu kitu būdu. Pradėjo lįsti vidiniai kirminai, apėmė toks aukos sindromas. Juk depresija iš to ir kyla. Turiu teisę taip kalbėti, nes pats buvau ne sykį. Ji ateina. Nuo ko tai priklauso? Ar nuo to, ką tu valgai, ar nuo to, ką tu darai, viskas yra sudėtinė dalis. Bet esmė, kaip iš to išeiti. Kiekvienas toks maudulio etapas man yra tarsi stotelė arba pakopa, kuri mane sustabdo“, – neslepia žinomas vyras.

L. Pobedonoscevas džiaugiasi, kad dabar svarbią vietą jo gyvenime užima ne tik scena, bet ir visiškai nauja veikla, padėjusi jam pačiam įveikti sunkų etapą. Vyras tiek Balyje, tiek Lietuvoje pradėjo vesti patyriminius seminarus su sakralinėmis Balio kaukėmis. „Per šiuos mokymus stebiu, kokie stebuklai vyksta su žmonėmis, jiems užsidėjus kaukes“, – sako Leo.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)