Kodėl ji sukūrusi šeimą dingo iš viešumos, ir kas nutiko per karantiną, kad ją su dukrelėmis keturiems mėnesiams paliko vyras?

„Iš karto žurnalistai supuolė klausinėti, kas čia per įvykiai su vyru. Na išėjo tas vyras, paliko mus, grįžo. O pasakykite man, kiek yra tobulų šeimų ir kiek jau ten visi gyvena tą tobulą gyvenimą. Niekada nesipyksta ir visi vienas kitam padeda. Aš bent jau tokių nepažįstu. Jeigu yra tokia, labai sveikinu jus, labai už jus džiaugiuosi, mano šeima nėra tobula, aš irgi nesu tobula“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako žinoma renginių organizatorė.

Dar prieš keletą metų joks didesnis žvaigždžių renginys nepraeidavo be Erikos Purauskytės. Visuomet elegantiška ir pasitempusi, žavinga blondinė mielai pozuodavo fotografams ant raudonojo kilimo. Žinoma renginių organizatorė neslėpė, kad puikiai susiklostęs renginių organizavimo verslas klesti, tad ji gali mėgautis nerūpestingu gyvenimu.

Dar prieš keletą metų Erika sakė, esanti tikra hedonistė. Ji bent keletą kartų per metus keliaudavo į egzotiškus kraštus, tapo kone profesionalia nardytoja, o kad puošnios suknelės tilptų namuose, teko įrengti viso kambario dydžio drabužinę. Ir nors moters amžius artėjo prie keturiasdešimtmečio, Erika tuomet neslėpė apie vaikus ir šeimą visiškai negalvojanti.

Praėįus vos porai mėnesių po atviro Erikos interviu televizijoje, kur ji pasakojo, kad nemato savęs žmonos ir mamos vaidmenyje, Erika sužinojo, kad laukiasi. Moteris neslepia tuomet patyrusi šoką ir net kreipųsis į krizinio nėštumo centrą.

Šiandien Erika yra ištekėjusi, dviejų pametinukių – ketverių Vasaros ir dvejų Auroros mama.

Daug kas galėjo nustebti, kad sukūrusi šeimą ir ištekėjusi už verslininko Prano Slušnio, Erika tarsi dingo iš viešumos – nebedalijo interviu ir nebesirodė žvaigždžių vakarėliuose. „Neturėjau tam laiko“, –neslepia Erika.

Ką Erika nori patarti tiems vaikams, kurie auga nepritekliuje ir smurte? Kodėl sėkminga renginių organizatorė vis dar negali įmonėms rengti įspūdingų renginių, ir kokių pažadų jos verslui valstybė neištesėjo?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)