Ji – ne tik socialiniuose tinkluose išgarsėjusi gražuolė, mokanti lietuvius finansinių paslapčių, bet ir draudimo bendrovės „Compensa Life“ Lietuvos regiono vadovė, vadovaujanti 60 žmonių komandai.

Ekonomiką universitete baigusi Greta lietuvių dėmesį patraukė socialiniuose tinkluose darydama trumpus vaizdo įrašus apie pinigus ir taupymą, kaip ji pati sako, paprasta žmonių kalba. „Reikia žmonėms ne vien tik papasakoti apie finansus, bet ir atrasti geriausią variantą, kaip padidinti turimas pajamas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Greta ir patikina – jos darbo diena prasideda 7 ryto ir baigiasi 8 vakare.

Pašnekovė pataria atkreipti dėmesį ir susimąstyti, kodėl viduriniąją klasę nuolat kamuoja finansiniai sunkumai, o turtingieji tampa vis turtingesniais?

Ar žinojote, kad itin daug lietuvių ne tik gavę algą neatsideda juodai dienai, tačiau kai kurie netgi išleidžia daugiau nei uždirba, ir gyvena taip sakoma, į skolą?

Greta sako, kad tik uždirbti daug pinigų nepakanka, kad taptum turtingu. Turi mokėti elgtis su pinigais, nes kitaip ir milijonas gali staigiai dingti.

Greta neabejoja – karantinas puikiai parodė, kas moka tvarkytis su savo finansais, o kas – ne. „Jei patyrėte rimtų išbandymų laikinai sumažėjus pajamoms, turite daryti išvadas“, – sako Greta.

Greta patikina kalbanti iš asmeninės patirties. Nors jai dar tik 27-eri, ji jau yra patyrusi, ką reiškia įsteigti įmonę ir vos po metų bankrutuoti.

„Dar viena didelė klaida gyventi ne pagal pajamas, – sako laidos herojė. – Pirkti pagal savo pajamas gerokai per brangius daiktus vien tik tam, kad pasipuikuotume prieš kitus.“

Greta neabejoja – lietuviai be reikalo nepasitiki savimi, todėl kartais nuvertina ir savo profesinius sugebėjimus bei bijo vadovo paprašyti didesnio atlyginimo.

„O pirkti butą nuomai – nekokia investicija. Jūs išleidžiate daug, o jį nuomodamas santykinai gaunate labai mažą gražą“, – sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)