Linas Kleiza yra vienas geriausių Lietuvos krepšininkų, savo asmeniniu rezultatyvumo rekordu lenkiantis net legendinius krepšininkus Šarūną Marčiulionį ir Žydrūną Ilgauską. Kone visą savo gyvenimą Linas žaidė užsienio klubuose, tačiau jo karjerą netikėtai sustabdė patirta kojos trauma.
Tačiau skųstis sunkiu gyvenimu Agneta neketina juk vyras jai suteikė tokį gyvenimą, kokio norėtų ne viena moteris.

„Ne, mes su vyru nesame skyręsi, nesame taikęsi. Mes tikrai džiaugiamės, kad mūsų santuoka yra darni. Manau, pagrindinis aspektas yra tai, kad mes daug dalykų darome kartu. Nėra taip, kad vyras gyvena savo gyvenimą, žmona gyvena savo gyvenimą su savo vaikais, o vyras kažkur verslauja užsieny, ar daug laiko praleidžia su draugais.

Mes turime vienodus hobius, stengiamės kartu žaisti tenisą, kartu kažkur važiuoti, kartu papietauti. Ir tas buvimas kartu tiesiog stiprina tą draugystę.

Galbūt labai svarbu iki santuokos nuspręsti ir tvirtai žinoti, ar tai yra tavo žmogus. Jau kai yra santuoka ir vaikai, nebelaikas galvoti. Galbūt dėl to ir išsiskiria kitos poros, nes suprato, kad gal tai nebuvo tas žmogus“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ svarsto žinoma moteris.

32-ejų Agneta neketina slėpti jai ne vienerius metus teko pamiršti savo norus, kad galėtų būti šalia trejais metais vyresnio žinomo, sėkmingo ir turtingo krepšininko Lino Kleizos.

„Mano vyras vis tiek turėjo geriausią pasaulyje darbą, vieną iš geriausių, aš manau. Atsisakyti žaisti krepšinio, ypatingai tokiose aukštose lygoje, aukščiausiose lygose, NBA, ir sakyti ne, Linai, liekame Lietuvoje ir žiūrime mano karjerą, aš čia dar noriu kažką mokytis, būtų labai neteisinga, negalėčiau iš jo atimti tokios karjeros galimybę.

Labai mažai pavyzdžių žinau, kad žmonės per didelį atstumą galėjo palaikyti tokius darbus ir tvirtus santykius, juo labiau, kad jis būtų buvęs ten vienas ir aš būčiau Lietuvoje viena.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)