„Galima save įtikinti visokiais dalykais. Galima bėgti nuo savęs, bet aš galvoju taip – siekiamybė mano yra labai paprasta – geriau atrodyti už mano bendraaamžes keturiasdešimtmetes, bet nebandyti tapti dvidešimtmete. Čia yra sveikas, aš įsivaizduoju, požiūris į savo amžių. Ir labai džiaugiuosi, kad man yra 40. Aš džiaugiuosi kiekvienais savo metais, nes aš noriu gyventi ilgai, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Ineta ir neslepia išties skirianti daug dėmesio savo išvaizdai. – Taip, man patinka PRP procedūra. Masažai yra fantastika. Ir ką daryti, kad nesentum ir būtum visą laiką pakilioje nuotaikoje? Domėtis visą laiką vis naujais dalykais. Aš manau, kad čia yra ta paslaptis, kad akys degtų.“

Inetos ir Deivido Meškausko dukrelei Frėjai jau dveji. Iš pirmosios santuokos su tango šokėju Eduardo Gimenez Ineta augina penkiolikmetę dukrą Upę, o Deividas turi dvylikametį sūnų Adomą su dainininke Rūta Ščiogolevaite.

„Motinystė, kai esi dvidešimt penkių, ir artėji prie keturiasdešimtmečio, labai skiriasi“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės heorjai“ sako Ineta. – Mano vyresnė dukra sako – tu tokia geresnė pasidarei. Tokia švelnesnė. Dėl to, kad suprantu, jog kai esu namie, turiu skirti visą savo energiją. Aš negaliu plėšytis, kad aš truputį dirbu, o dabar truputį pabūnu ir namie. Geriau tada aš atskirai skirsiu valandą ir išvažiuosiu anksčiau, bet pasidarysiu savo reikalus, o nelakstysiu su telefonu ir su vaiku. Anksčiau jausdavausi kaip nusikaltėlė, kad geriu kavą be vaiko“.

Ineta patikina – gimus mažylei, jai pavyko neatitrūkti nuo darbų: „Oi ne, aš toli gražu tikrai nesu supermamytė ir to nesiekiu. Kur fanatizmas, ten, aš manau, kažkas yra ne taip.

Mamos vaidmuo yra išmokyti mergaitę mylėti save, gerbti save, prižiūrėti save, savimi rūpintis, savo pavyzdžiu rodyti, kaip reikia save gerbti, kaip save mylėti. Jeigu aš dabar paauglei ateinu į kambarį ir sakau, žiūrėk, tu savimi nesirūpini. Jinai man sako, o tu? Viso gero, einu pagalvosiu apie save.

Tėtis ką gali išmokinti – kaip gerbti vyrą, kaip gerbti moterį, koks yra santykis su materialiuoju pasauliu. Jeigu tėvas berniuką augina, jam yra labai svarbu suteikti suvokimą, kas yra pinigai, kaip juos reikia uždirbti. Vyras yra daugiau su materija, moteris yra daugiau su emocija.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)