Šiandien 36-erių Artur yra socialinių tinklų žvaigždė, į kurį lygiuojasi daugybė tobulos figūros trokštančių žmonių. Tačiau žinomo trenerio gyvenimo istorija ne tokia jau paprasta. Dar prieš kiek daugiau nei dešimt metų jis buvo nedrąsus, labai savimi nepasitikintis vaikinas, svėręs vos 57 kilogramus.

„Niekada nesiekiau žinomumo. Bet mane žeidžia, kai išgirstu – už ką jis čia žinomas. Aš jaučiuosi daug darbo įdėjęs tam, kad būčiau pastebėtas, nes tikrai stengiuosi dirbti socialiniuose tinkluose ir ruošti kokybišką turinį, kurti įdomius projektus. Tų žmonių, kurie taip sako, man visą laiką norėtųsi paklausti, o kodėl tu taip nepadarei, gal ir tave pastebėtų. Kita vertus, aš esu toks intravertas. Pavyzdžiui, man buvo didžiulis iššūkis pravesti pirmą savo seminarą gyvenime, nes mokykloje bijojau išeiti prieš visą klasę deklamuoti eilėraščio“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai" sako A. Swan.

Artur prisimena, kad iki pradedant sportuoti, kai dar buvo studentu, naktiniai klubai, vakarėliai ir riebus greitas maistas buvo neatskiriama jo gyvenimo dalimi

Į sporto salę Artur įžengė tik būdamas 25-erių. Anksčiau apie sportą jis negalėjo sau leisti nei pagalvoti – vaikinas turėjo rimtų sveikatos problemų. „Turiu epilepsiją, nors ir neaktyvią, bei problemų dėl širdies, todėl gydytojai nuo pat vaikystės man uždraudė sportuoti “, – prisimena vyras.

O šiandien Arturą būtų galima vadinti kone tobulu vyru – jis neturi žalingų įpročių, o vietoj cigaretės, alkoholio ar audringo vakarėlio mieliau laiką leidžia su žmona Ieva Swan gamtoje ar sporto salėje. Arturas ko gero pirmasis Lietuvoje išdrįso filmuoti ir socialiniuose tinkluose viešinti savo kasdienybę, kaip jis iš lieso ir savimi nepasitikinčio vyruko tapo tikru atletu – ką valgė, kaip sportavo ir galiausiai iš kur visam tam sėmėsi motyvacijos.

Septyneriais metais jausnesnė Artur žmona Ieva Swan – taip pat tikra žvaigždė socialiniuose tinkluose. Žavi tamsiaplaukė turi daugiau nei šimtą tūkstančių sekėjų, teikia stiliaus konsultacijas ir puikiai pragyvena vien iš to. Beje, Artur patikina, kad tai jis paskatino žmoną mesti ofisinį darbą reklamos srityje ir daryti tai, apie ką visą gyvenimą svajojo.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)