Tačiau 32-ejų Medeina save vadina ne tik netipine mama savo penkių mėnesių dukrelei Anai, bet ir moterimi. Medeina sako, kad ji neatitinka mūsų visuomenėje vyraujančio idealios moters įvaizdžio, ir dėl to sulaukia labai nemažai kritikos, kurią ne visada lengva atlaikyti.

„Madų aš neisvaikau. Esu agresyvesnė, piktesnė, nes mergaitė turi būti mandagi, išlaikyta, santūri. Ir tai yra rykštė, nes daugybė moterų privačiai, ką aš matau, yra visai kitokios, negu jos yra viešumoje. – sako Medeina ir džiaugiasi, buvimas tokia moterimi jai nesutrukdė rasti sėkmingo, turtingo ir žinomo vyro. – Ne, bet tik per plauką, nes aš manau, kad tai buvo tam tikras likimo pirštas, kad mes su Liudviku susitikom, nes 99,99 proc. vyrų nebūtų su manim gyvenę. Ir aš visai tuo nesididžiuoju, tam tikra prasme, žiauriai liūdna, nes tai, kad aš esu protinga, pikta, garsiai kalbanti, natūraliai atfiltruoja didžiausią dalį vyrų. Nes jiems reikia paklusnios, fainos, draugiškos merginos namuose. Ir tuo pačiu, aš manau, kad jie ir save šiek tiek apgaudinėja, irgi įsprausti į tą socialinį standartą.“

Medeina ir Liudvikas Andriuliai

Prieš dvejus metus Medeina ištekėjo už devyneriais metais vyresnio telekomunikacijų verslo eksperto Liudviko Andriulio. Tuomet, kai pora susipažino ir įsimylėjo vienas kitą, Liudvikas dar buvo vedęs ir augino du sūnus. Moteris neslepia – jiems teko įveikti itin sunkius išbandymus, o Medeinai atlaikyti visuomenėje klijuotas skaudžias etiketes – „išardė šeimą, nuviliojo vyrą, tapo pamote ragana vyro vaikams“.

Vyresnis, turtingas, žinomas, jau kartą vedęs – atrodo, to išties pakaktų, kad ambicinga mergina iš geros šeimos būtų suabejojusi tokio jaunikio tinkamumu. Tačiau Medeina patikina, kad kai sutiko Liudviką, jai jokių abejonių nekilo: „Tai buvo tikra meilė iš pirmo žvilgsnio“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Medeina.

Medeinai ir Liudvikui tapus pora, moteris turėjo tapti pamote dviems mylimojo sūnums Aleksandrui ir Konstantinui.

Socialiniuose tinkluose tūkstančiams sekėjų Medeina pasakoja apie savo kaip mamos nepagražintą kasdienybę, išbando įvairius mamoms ir vaikams skirtus daiktus, bei nebijo kai kurių ir pakritikuoti. Medeina džiaugiasi nesanti tipinė socialinių tinklų žvaigždė, kuri pragyvena iš reklamų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)