Šiandien 34-erių Aistę ko gero ne visi jos gerbėjai ir atpažintų. Ji atrodo kardinaliai pasikeitusi nuo tų laikų, kai priešais kameras buvo įsikūnijusi į seksualios viliokės blondinės amplua. Šviesius plaukus pakeitė natūralūs, o aptemptus drabužius – gerokai patogesni.

Prieš mėnesį trečiajį sūnų pagimdžiusi Aistė patikina anksčiau negalėjusi nė pagalvoti, kad turės tokią gausią šeimą; „Ne, negalėjau. Aš nemaniau, kad turėsiu 3 vaikus. Ir dabar matydama, kaip, pavyzdžiui, jie žaidžia kartu, man gražu, nes aš to nei mačius, nei patyrus, kadangi viena užaugus. Ir aš žiūriu ir galvoju, kaip fainai. Kaip fainai.“

„Vyrams aš tebuvau trofėjus, gero gyvenimo atributas, skirtas pasipuikuoti prieš draugus, – sako moteris. – Kai tiktai pradėjau dirbti televizijoje ir pirmieji interviu buvo, manęs paklausė žurnalistė – ar tu nebijai, kad pateikdama visuomenei tokį įvaizdį, žmonės tave sutapatins su juo ir jie galvos, kad tu tokia ir esi, kokia buvai kadre. Ir aš atsimenu, taip nusistebėjau nuoširdžiai tuo klausimu ir aš sakau, tai negi taip gali būti, žmonės turbūt supranta, kad aš tokia nesu. Ir visgi, aš nedaug tesupratau, kaip veikia televizija.“

Aistė Paškevičiūtė

Susisupusi į skarą vos mėnesio sūnelį Nojų Aistė aprodo didžiulį savo kiemą. Dar du sūnūs – penkerių Vytis ir metų bei keturių mėnesių Juozas laiką leidžia su Aistės mylimuoju, smulkiuoju verslininku Povilu.

Daug kam atrodo, kad moteris pakeičia gyvenimo būdą sutikusi vyrą. Ypač, kai jam nepatinka dėmesys ir viešumas. Aistė neslepia – šie žodžiai išties teisingi.

„Jeigu pavyksta sukurti gerą šeimą, nes man iš pirmo karto nepavyko to padaryti, tai man atrodo – natūralu, kad nei vyrui nepatinka, nei moteriai nepatiktų, kad, tarkim, jos antra pusė ten kažkur tai toje viešumoje labai daug šlaistosi – nežinau, kokį žodį pavartoti. Tai tas savęs tiražavimasis viešumoj su šeima, man atrodo, nelabai suderinamas dalykas.

Jeigu yra kažkokia proga, tarkime, mano atveju dėl to, kad knygą išleidau (red. past. knygą „Laisvųjų papūgų karta“), tai aš turiu vyro palaikymą. Ir mes tai darom kartu. Tai kol aš čia sėdžiu su jumis, jis vaikus žiūri. Bet tiesiog tą daryti vien dėl dėmesio, kam tas dėmesys, jeigu tu jau turi savo“, – gyvenimo būdo laidoje pasakoja Aistė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)