„Aš nepristatinėju savo antrosios pusės, mes tiesiog esame kartu ir ateiname į renginį. Aš specialiai jos nestatau ant pjedestalo – žiūrėkite, čia Brigita, tai dabar čia visi fotografuokite, nes ji draugauja su manimi. Tai koks mano didelis ego turėtų būti. Tiesa, tokia mintis kirba, o kas bus, jeigu mes išsiskirsime. Ir vėl vadins kažkuo, ir vėl sakys – ai, nerimtas“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako dainininkas.

„Jei ne karantinas, susidraugauti ir tapti pora mums būtų buvę labai sunku, – sako Vaidas. – Juk dabar Brigitos, kaip modelio, aukso amžius, ir ji ištisai dirba užsienyje. O dabar netrukdomi šiuos keturis mėnesius skyrėme vienas kitam.“

33-ejų Vaidas ir septyneriais metais jaunesnė Brigita – kartu tik nuo balandžio. Tačiau Vaidas patikina, kad jie jau spėjo išgyventi daug santykių etapų, nes visą laiką praleido kartu.

„Viskas prasidėjo karantino metu ir mes kažkaip sulipom labai greitai, galbūt ir karantinas pats paskatino tam tempui šiek tiek būti super greitam. Turėjai laiko pažinti žmogų, turėjai laiko pabūti su juo diena iš dienos. Nebuvo taip, kad kvietei į pasimatymą ir kartą į savaitę susimatai. Sutapo labai daug požiūrių – abu mes aktyvūs, sportiški žmonės ir abu suprantame gyvenimą pilną tokio tuščio dėmesio“, – sako V. Baumila.

Vaidas Baumila su Brigita Margenyte

Vaidas iki šiol buvo poruotas ne su viena gražuole. O dainininkas niekada ir neslėpė savo silpnybės gražioms moterims. „Tačiau aš esu šeimos žmogus, ir matydamas augančias dukterėčias dažnai pasvajoju apie šeimą, – sako Vaidas. – Niekada nebuvau mergišius. Tiesiog mano santykiuose vis kažko pritrūkdavo iki vestuvių ir vaikų planavimo.“

Vaidas patikina stipriai pakeitęs savo gyvenimo būdą. Jei anksčiau vakarėliai buvo neatsiejama jo gyvenimo dalis, tai dabar jis neįsivaizduoja savo savaitės be sporto. Ir tai neišvengiamai atsispindi ir dainininko išvaizdoje.

Ką dainininkas mano apie savo mylimosios karjerą?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)