Rositos grožio ir sveikatos receptai labai paprasti: „Tai yra, visų pirma, ramybė, miegas - tai, ko aš neturėjau anksčiau. Juk leki, sutinki visus renginius aplankyti, visur sudainuoti. Rytas yra laikas sau, kuomet aš labai gerai jaučiuosi po antklode lovoje, man reikia to. Laikas sau. Važiavimas į sodybą, man ten yra gera – malkos, ugnis, žvaigždėtas dangus ir žalia žolė - nieko geriau negali būti. O rudenį auksiniai lapai. Ir visa tai aš anksčiau praleisdavau truputėlį pro akis dėl to, kad reikia lėkti, reikia bėgti, reikia gyventi gyvenimą.“

Rositos gyvenimas nelepino. Septyniolikos ji tapo mama. Kaip tik tuo metu, kai ir prasidėjo jos karjera. Rosita turėjo greitai suaugti, juk teko vienai auginti dukrą Agnetą.

Daug kam atrodė keista, kad vokalo virtuoze vadinama Rosita pati jau daug metų nelipo į sceną. Šiandien ji prisimena, kaip atėjus keturiasdešimtmečiui pajuto, kad atėjo laikas atsisveikinti su scena. Rosita prisimena tuomet pavargusi pataikauti publikos skoniui. Tačiau šiais metais ji nusprendė grįžti į ją. „Neslėpsiu, nėra lengva vėl iš naujo prisikviesti pilnas sales klausytojų“, – patikina Rosita, šią vasarą surengusi ne vieną koncertą pajūryje.

„Tam tikru momentu, aš užsiauginau savyje tokią stiprybę. Aš privalėjau ją užsiauginti, buvau labai jaunutė ir man reikėjo tapti mama. Aš išmokau daug dalykų, kurių mano bendraamžės galbūt tada dar nemokėjo. Aš privalėjau tapti stipri ir, aišku, tą vėliavą nešiau ilgus metus, kad aš čia pati, aš viską padarysiu. Ir aš dar nedalinčiau savęs tiek daug, ypatingai tiems žmonėms, kurie buvo nusiteikę tiesiog paimti ir pasinaudoti. O tokių žmonių labai nemažai, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Rosita.

„Bene sunkiausia užduotis kiekvienam atlikėjui patikėti, kad būdamas tikriausiu savimi, gali patikti kitam“, – sako Rosita.

Žinoma moteris neabejoja – atlikėjui svarbi aplinka, ir jei neturi palaikymo, tau yra gerokai sunkiau. Rosita neslepia – jos kelyje pasitaikė nemažai žmonių, kurie nepalaikė jos unikalumo. „Galbūt dėl to ilgus metus scenoje dariau ne tai, ko norėjau pati“, – sako dainininkė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)